Hodjanernes Blog

2 februar 2017

De politisk korrekte kommer ofte med skingre udtalelser om at et eller andet er ligesom i 1930’erne

Når der så er noget, der virkeligt ligner situationen i 30’erne – så hører vi intet fra dem.

Der er blevet skåret dybt i Forsvaret, der på otte år er svundet ind med mere end 2.500 fuldtidsstillinger. Sikkerhedsnettet under Danmark er blevet mere skrøbeligt, vurderer eksperter.

I 2008 var der 21.757 årsværk i forsvaret, i 2016 19.108.

metroXpress 2. Februar 2017

Mogens Glistrup har endnu en gang ret, vi kan snart ligesågodt erstatte Forsvaret med den berømte telefonsvarer: “Vi overgiver os!”

2 kommentarer »

  1. Nu er jeg i enhver henseende politisk ukorrekt, men der er faktisk noget, der er som i 30’verne. Vestens pøbel opfører sig fuldstændig som Ernst Röhms efterløbere. Og målet er de samme som dengang. Jøder, borgerlige og andre ordentlige mennesker. Og pøblen. optændt af had og ondskab, brænder, smadrer, gennemtærsker alt ordentligt, for at lukke munden på dem, der ikke er med dem. Intet nyt under solen – eller skulle jeg sige muslimernes crescent moon.

    Og Ernst Röhm og hans befaler er afløst af Hillary og hendes chefer. I øvrigt viser videoen tydeligt, at vi er langt foran i EUSSR.

    Like

    Kommentar af husmanden — 2 februar 2017 @ 14:01

  2. Jeg er helt enig i, at dagens venstrefascister minder meget om brunskjorterne, som i 30’erne blev de gejlet frem af nationalsocialisterne. I dag bliver de gejlet frem af internationalsocialisterne. Jødehadet og flørten med islam har de tilfælles.

    Like

    Kommentar af Ole Madsen — 2 februar 2017 @ 15:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar