Hodjanernes Blog

24 januar 2017

Mikael Jalving: Derfor får vi mere Trump i Europa

Hjælp til selvhjælp:

Hvis de trøstesløse eliter vil have mindre Trump, skal de skrue gevaldigt ned for migrationen og Unionen.

1 kommentar »

 1. Det er lidt ærgerligt,.at en kvik og særdeles velformuleret mand som Jalving ikke kan se sagen fra almindelig sund fornufts side. Efterhånden er det ikke andre end Åmund, der kan.

  Allerførst kan jeg ikke få øje på den Trump han beskriver: “hans stil, den er dårlig, pralende, forfængelig som en tudse”. Næh – det er bare sådan han er, og de eneste han kan fornærme med sit væsen er indædte danske janter og andre af samme skuffe. Jeg synes, at hans stil er helt fin, og den afspejler, hvad stort set ingen danskere længere har oplevet. Det, at skulle skabe noget af værdi, at skulle slås med idioter med ond vilje. Det at vide, hvad der er nødvendigt, for at få tingene til at hænge sammen.

  Jeg har selv, inden jeg kom til fornuft, siddet i møder i industrien og lyttet til folk, der tror, at de rette ansigtsfolder og andagtsfuld røst skaber resultater. Det gør de ikke. Her drejer det sig om at få lortet til at virke, og få det produceret så det kan sælges. Det gør man ikke med parfumeret tale, men med mandfolkesnak. Her skal der knofedt og sandhed til. Sådan er det i industrien – den der var engang. I modsætning til det offentlige, hvor jeg har siddet i møder med ministre, embedsmænd og spidserne fra DI og DA. Her har det hele altid været surrealistisk, og når man har sagt sandheden, så har man fået laserblik, der kunne tænde sand i brand.

  Trump har indset, at menneskene er nogle uregerlige størrelser – at de eneste, der kan regere dem, er dem selv. Det kan de i små samfund, hvor alle kender lusenes gang på travet, og derfor kan holde dem på plads. Midlet hertil er – arbejde. Når man arbejder motioneres hjernen, og man kan træffe sunde beslutninger. Kort sagt er alt, regeringen på hoppeborgen bør tage sig af, politi og forsvar. Alt andet bør gøres lokalt, og da slet ikke af en tyk kommunistisk kone fra Tyskland og et bundt af tabere, der har klæbet sig til hende.

  Like

  Kommentar af husmanden — 25 januar 2017 @ 14:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: