Hodjanernes Blog

31 december 2016

Rudy Giuliani stoler heller ikke på Obama

Han råder Trump til at lade Trumps egne eksperter vurdere om der er beviser mod Rusland

Fornuftige råd !

189470_600

1 kommentar »

 1. Hacking mig her og hacking mig der. Som alle socialister er de amerikanske patetiske idioter. De har tabt, og det havde de ikke regnet med, og nu hyler de som småbørn, medens den muslimske negerhøvding ser om han kan stikke en pind i Trumps hjul. Ikke en tanke på det amerikanske folk, som de har svigtet så groft.

  Og nu taler alle om hacking – alle har forstand på det undtaget jeg, der har skrevet langt over 50.000 linier kode. Lad mig lige give min forståelse af begrebet. Når der gælder it kriminalitet, skelner man (ud over virusinfektioner) mellem afluring (spying) og ændring af data eller kodefunktionalitet (hacking). Begge dele er stort set umulige at spore gerningsmændene til – det er derfor socialisterne er så glade for det – man kan påstå, hvad man vil. For at kunne hacke meningsfuldt – ændre stemmetal fx, skal man kende sourcekoden, til det man vil hacke, og så enten erstatte data (valgstemmer) eller kode, så data ændres af koden. Det er en relativt enkel sag at programmere koden i en stemmemaskine, så den ikke kan hackes. Man kan jo også koble den af nettet, når den bruges. Det er i det hele taget enkelt at forhindre hacking, hvis man vil det.

  Derfor taler man nu om, at DNC er hacket, i håbet om at folk vil tro, at det er de afgivne stemmer, der er svindlet med. Og det er de da, af demokraternes valgmedhjælpere ude hvor der stemmes. Det er der masser af beviser på, men at ændre ved systemerne, så Trump vinder, uden at der er tale om oplagt svindel, er meget vanskeligt – umuligt.

  Jeg har sagt det før, men ff hvor jeg da glæder mig til at Trump og Putin kan mødes over et glas, og konstatere at de jo stort set er enige. Så kan de aftale spillereglerne derfra, så europæerne kan koncentrere sig om at få lukket for den kommunistiske galeanstalt eussr.

  Godt nytår til alle. Det går fremad.

  Like

  Kommentar af husmanden — 31 december 2016 @ 15:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: