Hodjanernes Blog

22 december 2016

Jordens værste afskum

Hvorfor gør forældrene det ikke selv?

This is the moment jihadi parents kissed their daughters goodbye shortly before one of them walked into a Syrian police station and was blown up by a remote detonator.

Footage shows a male fanatic lecturing the two children, seven and nine, about how to carry out suicide bomb attacks before they are embraced by a woman in a burka.

A short time later, the seven-year-old is thought to have walked into a police station in Syria’s capital, Damascus, before being killed in an explosion.

afskum

 

3 kommentarer »

 1. Det er efterhånden sjældent at noget kan ryste mig, når det kommer til disse rotters gøren og laden. Men det her var dog topmålet af ondskab, en ondskab som kun en muhamedaner kan rumme. Behøver jeg at nævne, at jeg bryder mig ikke om disse satans rotter? Ja ja, undskyld til rotterne, som ikke kunne udføre tilsvarende ondskab mod deres yngel!!

  Like

  Kommentar af Holger Danske — 22 december 2016 @ 13:47

 2. Jeg synes, at de, der har inviteret den slags hertil og til Syrien, er lige så afskyelige som deres gæster. Vi må ikke glemme, at havde det ikke været for socialisterne og deres liberale allierede, havde det meste af den slags ikke forekommet. Så havde Allahs noble krigere været beskæftiget i døgndrift med at samle rødder og orm til det daglige måltid.

  Like

  Kommentar af husmanden — 22 december 2016 @ 15:03

 3. En oversættelse var og er nødvendig:

  “Dette er øjeblikket hvor Muslimske forældre kyssede deres døtre farvel kort før en af dem gik ind i en syrisk politistation, hvor hun blev sprunget i luften af en udefra stående, med fjern detonator. Optagelser viser en mandlig muslimsk fanatiker forelæsninger sine to børn, syv og ni, om hvordan selvmordsbombeangreb udføres, før de omfavnet af en kvinde i en burka. Kort tid senere, menes det at den syv-årige gik ind i en politistation i Syriens hovedstad, Damaskus, før de blev dræbt i en eksplosion.” Dette var oversættelsen
  ————————————————————————————————————————————————————
  Jo jo Det er sørme børneopdragelse. De må være sjove at lave.
  Muslimer er jordens bærme, alle til hobe.!!
  Fordi de dyrker Satan og hans pædofile håndlanger.
  Der er ingen formidlende omstændigheder med sådanne skadedyr.!

  Læg mærket til: Den 9 årige var bevidst om hændelsen, den var den 7 årige ikke, derfor blev det den 7 årige der sprang i luften.
  En anden ting ved hændelsen er/var: Den 9 årige er (bollemoden) i muslimernes optik. Ser I, det var den 7 årige ikke, hun skulle spise lidt mere brød, (i ca 2 år) og derfor blev hun omgjort til atomer.

  For satan hvor jeg dog hader muslimer. Jeg er fuldstændig ligeglad med, om det er nogle der opfører sig ordentlig. De dyrker alle, ALLE, Satan´s Ideologi med der tilhørende , Ja hvad skal man sige.?

  Like

  Kommentar af Sindsro — 22 december 2016 @ 17:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: