Hodjanernes Blog

2 december 2016

Tommy Robinson Periscopes interview with US NBC Matt Bradley News Crew in Luton

Filed under: Jura, PEGIDA, Politik, UK — Tags: — Hodja @ 21:00

Tommy Robinson speaks about his past legal cases while going to meet Matt Bradley from NBC News for an interview about the media and in particular, Breitbart.

At 6:40 totally unsolicited endorsement from a passerby thanking Tommy for what he does and completely refuting that he’s a racist.

At 11:20 discusses Alex Jones and Paul Joseph Watson https://www.youtube.com/user/PrisonPl…

Unfortunately the Police are still holding Tommy’s phone after his arrest a couple of weeks ago. This recording ended when the phone battery died on his replacement phone.

1 kommentar »

 1. Hvorfor skal han “refute that he’s a racist.”

  Som landmand ved jeg, at der er kvægracer med vidt forskellige egenskaber, og fra mit tidligere liv ved jeg, at der findes menneskeracer også med vidt forskellige egenskaber. Nogle er generelt kloge, lyttende og hjælpsomme – andre er uintelligente, dumme, brovtende og aldeles hensynsløse over for andre. Nu er eussr så ved at fylde Danmark med den sidste slags, og hvis man protesterer så er man racist – underforstået: Luk kæften din lede nacist.

  Jeg er ligeglad – de kan sgu kalde mig, hvad de vil. De kan bruge alle deres syge generaliseringer – de preller af som vand på en gås. Mit ærinde er blot at fortælle, at det er en skidt idé at fylde Danmark op med arabere og negre. Og jeg uddyber gerne hvorfor. Og jeg vil ikke aflive dem, der allerede er her – Næ jeg vil blot få dem til at rejse hjem på en pæn måde – fx ved ikke at give dem mine penge. Uden fede honorarer for at forpeste Danmark er jeg sikker på, at de vil finde grønnere græsgange dernede i ørkenen, hvor de kommer fra.

  Demokratiet er sgu en mystisk størrelse: Et flertal selv nok så lille kan tage alt jeg ejer, mit land og min trygge tilværelse og forære det hele til gale nassende samfundsomstyrtere – og hvis jeg protesterer, er jeg en led racist!

  Jeg havde aldrig troet, at man kunne hjernevaske et folk i den grad, som vi danskere er blevet. Det er et guds under, at der stadig er et par levende hjerneceller tilbage,

  Like

  Kommentar af husmanden — 3 december 2016 @ 12:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: