Hodjanernes Blog

30 november 2016

Ingen ny udlændingepolitik uden opgør med konventionerne

Regeringens udlændingepolitik koster hver dansker over 5.000 kroner om året.

Det er prisen for at holde fast i forældede konventioner.

Den nye regering skriver i sit regeringsgrundlag, at ”Regeringen ønsker at indgå i et aktivt internationalt samarbejde og overholde de internationale konventioner, som Danmark har tilsluttet sig”.

Selvfølgelig skal man overholde de aftaler, man indgår, men når en indgået aftale fører en direkte mod katastrofen, skal man opsige aftalen.

Det står der intet om i regeringsgrundlaget. Det længste man strækker sig er, at man vil afholde en konference om den europæiske menneskerettighedskonvention en gang til næste år.

Og Flygtningekonventionen og Statsløsekonventionen er ikke nævnt med et ord.

Det betyder, at regeringen i sit udgangspunkt har lukket de fleste døre i hovedet på sig selv og ødelagt sine egne muligheder for at gennemføre en reform af udlændingepolitikken, der kunne løse de fleste problemer en gang for alle.

Mere på Nye Borgerlige

3 kommentarer »

 1. Så vidt jeg husker har George Cloney 2 villaer i Como… Og George Cloney er stor fortaler for indvandring til Europa… Har George åbnet sine døre..???? NEEEEEEJ

  Like

  Kommentar af fan af hodja — 30 november 2016 @ 20:48

 2. Venstre´s Støjsender gør INTET ve det.
  Forbrydernes Nationalforsamling () FN skal nok sørge for der bliver Ballade.

  Like

  Kommentar af Sindsro — 30 november 2016 @ 21:47

 3. Som de veloplyste læsere af Hodjanernes blog her sikkert véd, så levnes der fortolkningsmuligheder i Flygtningekonventionen, det gælder bl.a. et lands totale fritstilling mht. hvem der har behov for at opnå asyl. Et land skal blot fortolke Flygtningekonventionen så restriktivt som muligt, således at der stort set ikke gives asyl til nogle overhovedet. Det gør fx. Japan, og landet overholder stadig konventionen. Dette véd læserne af denne blog jo godt. Jeg går ud fra, at læserne her også læser uriasposten.net og snaphanen.dk, og der har denne kendsgerning jo også været nævnt. Så de som siger, at Flygtningekonventionen stort set betyder en åben ladeport til mit hjem(land), lyver eller er uoplyste, dvs. de vil ikke oplyses, for så ville deres bedrag jo blive afsløret. Mht. den nuværende politik fra Folketinget:vælgerne har ikke valgt de rigtige politikere, som ville have ført en stram indvandrings-/flygtningepolitik.

  Like

  Kommentar af barfbag — 1 december 2016 @ 12:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: