Hodjanernes Blog

25 november 2016

FN’s kommende generalsekretær: EU-landene har ingen ret til at kontrollere sine grænser og skal tvinges til at modtage migranter og politikerne skal ignorere vælgerne

Speaking in Lisbon at the Vision Europe Summit, socialist António Guterres said European nations have no right to control their borders and that they must instead take in floods of the world’s poorest people.

antonio_guterres_2013

Guterres insisted that every European Union (EU) nation must be forced to “share the burden” of mass migration. Portugal’s former prime minister urged lawmakers to prioritise “values” over respecting voters’ wishes.

Mere på Breitbart

Hej Hodja
jeg har tilladt mig at inkludere denne video om den politik korrekte FN-nar
Her kalder han det en virus at lande begrænser indvandring :

7 kommentarer »

 1. Sikke da en grusom nar.
  Der skulle vel ikke være tale om en forbandet rødgardist?

  Like

  Kommentar af Holger Danske — 25 november 2016 @ 09:19

 2. Og så undrer eliten sig over at borgerne siger mere og mere fra over for de overstatslige styringsmekanismer???

  Like

  Kommentar af synopsisolsen — 25 november 2016 @ 09:36

  • Hej Husmanden

   jeg nød din herlige beskrivelse :

   “Måske Per Stig Møller tror på det, når han motionerer sine to hjerneceller”
   🙂
   mvh TrumfEs

   Like

   Kommentar af trumfes — 25 november 2016 @ 12:41

 3. Vi må ikke glemme, at lignende narrehatte herhjemme i årevis har arbejdet for samme sag – oven i købet under dække af at være konservative. Per Stig Møller fx, der hånligt mener at de sølle 5 millioner danskere blot bør erkende, at deres tid er udløbet.

  Hvordan i al verden tror disse mennesker, at den relative velstand vi oplever, er opstået? Som æblerne i Ritts skurvede plantage? Jeg kan fortælle dem, at den velstand vi oplever kommer af ganske få menneskers indsats ude i den private industri. Det var navne som Wiener, Shannon, Shottky, Shockly, der skabte vor velstand, for uden computeren, havde vi stadig levet i 50’erne. Nu om dage er udvikling af ny teknologi ekstremt lettet på grund af cad-cam. Når man i gamle dage skulle lave en ny bil, foregik udviklingen af fx støbeværktøjer til en skærm via modellering i ler, møjsommelig opmåling og fremstilling af standseværktøjer pr håndkraft. Hundreder af mandetimer. I dag kan alt klares på en PC stort set uden manuelt arbejde. Sådan er det overalt. Og tro, at vi ikke får brug for nye genier til at løse de problemer, vi står overfor, er naragtigt.

  Og så har de bildt os ind, at velstanden skyldes folkeudskiftning. Måske Per Stig Møller tror på det, når han motionerer sine to hjerneceller – men egentlig tror jeg ikke, at han tror på det. Som alle socialister lider han af en altfortærende misundelse på folk, der kan lave noget nyttigt, og for ham såvel som de andre drejer sagen sig ikke om målet ved vejens ende – det drejer sig om vejen – vejen, hvor vi indser, at vi blot er en parentes i historien, som han og de andre store tænkere har formet.

  Jeg vil faneme slås. Ud med hans forræderiske slags. Ud med alle de ondskabsfulde narrehatte i folketinget, og ind med en regering a la Trumps. Det overordnede princip bør være, at vi helst vælger politikere, der ikke vil røre ved politik med en ildrager. Al magt til folket og stort set ingen til politikerne.

  Like

  Kommentar af husmanden — 25 november 2016 @ 11:02

  • Jeg ved, at Per Stig Møller under private former siger, at om 100 år er Danmark muslimsk.
   Jeg har det fra den, han har sagt det til, mens han var minister.

   Like

   Kommentar af Hodja — 25 november 2016 @ 11:35

  • Kære Husmanden

   Som du kan formulere det klart og enkelt. Og enkelt behøver så absolut ikke være naivt. Pas nu på blodtrykket og pløj en ekstra gang, den fure der ikke blev helt lige. Et godt veludført stykke arbejde giver ro. Kærlig hilsen Olsen

   Like

   Kommentar af synopsis-olsen — 25 november 2016 @ 11:56

 4. SJWs and white guilt mongerers have taken over the UN.

  Like

  Kommentar af barfbag — 25 november 2016 @ 14:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: