Hodjanernes Blog

9 november 2016

De lange næsers nat

Trump vandt valget, republikanerne bevarede kontrollen med Repræsentanternes Hus og Senatet, Højesteret vil blive stækket i muligheden for at optræde som lovgiver.

Alt, hvad der kunne krybe og gå blandt de kloge og mægtige, fik sig en lang næse. De troede, at deres magt var uantastelig. Journalister lyttede til journalister, politikere til andre politikere og kulturpersonligheder til sig selv. Ingen af dem kunne forestille sig, at der fandtes et folk, der måske havde deres egne ideer.

Uanset hvilken politik, Trump-administrationen vælger at føre, vil det amerikanske valg stå som et vækkeur for de herskende klasser, der har troet, at de ustraffet kunne køre en damptromle hen over den menige mand og kvinde. Herskende klasser, der har betragtet menigmand som kanonføde for deres grandiose eksperimenter med masseindvandring, islamfedteri og kulturrelativisme.

De glemte, at vi har demokrati i den vestlige verden.

Lars Hedegaard

Danske kendisser i tårer over Trump-triumf

Andrea Elisabeth Rudolph, Puk Elgaard, Lisbeth Østergaard, Sofie Lassen-Kahlke, Sara Bo, Annemette Voss, Simon Kvamm, Ibi Makienok, Mie Molkte, Paprika Steen, Mathilde Walther Clark, Jens Kristian Grøndahl.

I was right. Trump’s triumph has crushed the lefty luvvies, useless pollsters, multicultural mafia and gender Nazis who refuse to listen to regular people. So, from a Brexiteer, thank you America

De titusindvis af danskere, som tirsdag morgen lyttede til DR-kanalen P7 Mix kunne umuligt være i tvivl om, at radio-værtinden, journalist Julie Bundgaard har lutter foragt til overs for Donald Trump.

Özlem Cekic udtaler på DDR 12/11 16, at Trump “har kuppet demokratiet.”

2 kommentarer »

 1. “… Journalister lyttede til journalister, politikere til andre politikere og kulturpersonligheder til sig selv…” Og her efter valget og Brexit…. Sidder de stadig og interviewer hinanden og fatter stadig ikke at de ikke får et andet svar…. I deadline igår var der ikke EN Trump tilhænger der blev interviewet… De kunne have inviteret mig i studiet og jeg kunne på 5 sekunder fortælle dem at: “Vi gider bare ikke længere høre på jeres lort…!!!!” Derfor vandt Trump…

  Like

  Kommentar af fan af hodja — 10 november 2016 @ 07:15

  • Hvor blev den gamle tøs, Ulla Therkelsen af. Hun lagde ellers ud med et par svinere til fordel til Clinton. ??
   Jeg så valg hele natten og her til morgen med, et drønspændende valg, lige til det sidste. For så gik GASSEN af Clinton og MSM.

   MSM fik en ordentlig og velfortjent “Begmand” endda een af det helt store. Det var lige til en udløsning. Fos Satan hvor det fryden mig.🙂
   Alle politikere ovre på Hoppeborgen, måtte æden den, selv om det ikke gik efter deres forkvaklede overbevisning.
   For mig kan Kendisser og deres politiske korrekte bæ, tude øjnene ud af hoveder om de vil. Det vil absolut ikke frostyrre min nattesøvn.
   Sjownalisterne Opførte sig som “Flagspættere”. Ja: man må sige: De hakkede godt i det.

   Men der var de een det kaldte Trump-tilhængere for “Trumpister”, et fint og acceptabel ord, for ordet tager jeg positiv. Jammen, det er da ikke så galt at blive kaldt det, for jeg er selv een af dem. For så er det jo lidt ekstra til grineren.
   I går aftes i MSM og DDR, så jeg også at Killary´s (Benghazi in mente) tilhængere var i gang med at vande Høns. Håbe hun ender i Spjældet.🙂🙂

   Trump White House
   Bernie NO House
   Hillary Jail House
   Obama Out House

   Like

   Kommentar af Sindsro — 10 november 2016 @ 13:36


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: