Hodjanernes Blog

25 oktober 2016

Sort sydafrikaner: Giv os apartheid tilbage – ANC er gennemkorrupt

Sylvia Nkewa er opptatt av forskjellen mellom hvit og svart. Hun en stor tilhenger av den populære, hvite borgermesteren. Hun har tro på hvite ledere.

Da de hvite styrte, hadde vi mat og vi hadde jobb. Nå har vi ingenting, bare en gjeng korrupte, fargede politikere. Nei, gi meg heller hvite politikere enn svarte, sier hun. Jeg har alltid stemt ANC, men president Jacob Zuma er en kjeltring som stjeler fra oss fattige. Han har aldri gjort noe bra for folk som meg.

Jeg spør om hun, en farget, fattig kvinne virkelig vil tilbake til apartheidtiden.

Svaret hennes er kontant:

Ja!

Mere på NRK

Men dette vil ikke få DanMarx Radio til at skifte holdning, de lovpriser ANC dag ind og dag ud – og det vil de blive ved med.

3 kommentarer »

 1. Jeg husker med særlig afsky titelsvindleren Nyrups hetz mod de hvide dernede – selvom det faktisk var deres land, da de kom først. Nu er det den mest kriminelle rotterede i Afrika.

  Den samme type hetz førte socialisterne mod arbejdsgiverne herhjemme. Nu er de næsten alle borte, og så jamrer almindelige danskere over, at det ikke er til at få arbejde. Selv bankerne flytter arbejdet.

  Overalt hvor socialisterne får magt breder elendigheden sig. De kan intet nyttigt – kun lave elendighed.

  Like

  Kommentar af husmanden — 25 oktober 2016 @ 21:25

 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Allegory_of_the_long_spoons viser helt klart, at folk, der stammer fra Afrika, ikke gider hjælpe hinanden, og desuden direkte saboterer og bekæmper andres bestræbelser på succes. Det kaldes også Malvy. Europa og folk af europæisk afstamning er virkelig den eneste civilisation og de eneste civiliserede i verden. Alle andre folk og lande er uciviliserede, primitive og barbariske i sammenligning. Også nævnt på denne blog, foregår der et folkemord på hvide farmere i Sydafrika.

  Like

  Kommentar af barfbag — 25 oktober 2016 @ 22:32

 3. Læs bogen Into the Cannibal’s Pot. Lessons for America from Post-Apartheid South Africa. https://www.amazon.co.uk/Into-Cannibals-Pot-Lessons-Post-Apartheid/dp/0984907017

  Like

  Kommentar af barfbag — 26 oktober 2016 @ 21:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: