Hodjanernes Blog

24 oktober 2016

Rapefugees gruppevoldtager kvinde i rullestol – feminister skriger ‘racisme’

A wheelchair-bound woman was gang raped by 5 migrants.

Due to the angry reactions that followed, feminists and leftists decided to throw a demonstration against racism. Angry Foreigner discusses the insanity in how political correctness tries to teach women that they owe their vadge to the third world.

4 kommentarer »

 1. Feminister demonstrerer nu for – går altså nu officielt ind for – at drenge og mænd som har en baggrund fra fattige lande, i realiteten hovedsagelig de muslimer, som er her, vel uanset hvor de er født henne, at de skal have en ubegrænset ret til at voldtage piger og kvinder, dvs. uden at blive dømt for det. Feministerne viser nu deres sande ansigt – og det har intet at gøre med at beskytte udsatte, sårbare kvinder -uanset hvor de kvinder måtte være fra. Feminister er venstre-orienterede akademikere i den offentlige sektor, f.eks. på universiteterne, som hader og bekæmper alt vestligt, inklusive Israel, og alle hvide mennesker. Vestlige lande er netop de lande, hvor piger og kvinder har det bedst i verden.

  Like

  Kommentar af barfbag — 25 oktober 2016 @ 06:23

 2. For nu at understrege igen:Feminister går nu ind for “mørke” mænds og drenges ubegrænsede ret til at voldtage, herunder at massevoldtage piger og kvinder, uden at disse mænd og drenge bliver retsforfulgt.

  Like

  Kommentar af barfbag — 25 oktober 2016 @ 06:42

 3. På det skilt, “feministerne” har med i demonstrationen, står der, at de hellere vil have voldtægtsforbrydere til Sverige, etc., så kan “racister”, som jo er imod voldtægt og voldtægtsforbrydere, rejse den anden vej. Er det ikke “racistisk” at kalde alle asylansøgere for voldtægtsforbrydere? Det passer dog overvejende med fakta, da det er dokumenteret, at folk med baggrund som asylansøgere er langt mere tilbøjelige til at begå voldtægt. Så “feministerne” er altså godt klare over, at asylansøgerne er voldtægtsforbrydere, men ønsker alligevel at kæmpe for deres ret – til at voldtage kvinder, etc. – frem for at kæmpe imod voldtægter og voldtægtsforbrydere! Altså: FEMINISTER FOR VOLDTÆGTSFORBRYDERE, som der kunne stå på “feministernes” plakater.

  Like

  Kommentar af barfbag — 25 oktober 2016 @ 09:11

  • Jeg har ikke set samtlige 17 minutter, men er “forsidebilledet” til videoen ikke bare en photoshopped, ironisk joke, om feministernes idioti?

   Like

   Kommentar af Hr. Naturli' — 27 oktober 2016 @ 01:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: