Hodjanernes Blog

22 oktober 2016

Rebel Media’s FN censor hader også moderne landbrug som brødføder millioner

Sheila Gunn Reid has done more digging on The Rebel’s U.N. censor Nick Nuttall, and he has ‘regressive’ ideas about farming that would lead to starvation in the developing world!

7 kommentarer »

  1. Forbrydernes Nationalforsamling (FN) er blevet kapret af islamofascister og politisk korrekte moonbats (https://en.wikipedia.org/wiki/Moonbat). Og vi betaler deres løn og øvrige udgifter! Tvangs-licensen til Forbrydernes Nationalforsamling bør opsiges!

    Kommentar af barfbag — 22 oktober 2016 @ 09:39

  2. Verden over er det populært at hade bønderne. De gør alt forkert – de sviner grundvandet, de forurener de ferske vande og havet, de sviner atmosfæren, de mishandler dyrene, de ødelægger landenes økonomi Ja hmm? De gør faktisk kun skade😦

    Ingen ser den enkelte bonde knokle derude i kulden. Her forleden kørte jeg forbi min husmandskollega under vejs til byen – Han var ved at tage kartofler op siddende i kulden oppe på en gammel åben optager – gigtplaget, kolostomiopereret og løbende snotnæse og øjne. 83 – men holde op – nej faneme nej. Arbejdet er nødvendigt, og for ansvarlige mennesker er det hele identiteten.

    Og så har vi den overvældende hob af Nutcases som Nick, der er så hjernedød, at han tror, at han ved hvordan. Det gjorde Stalin også, da han myrdede størstedelen af de Ukrainske bønder i starten af 30’verne med undskyldninger lige så syge som Nicks.

    Og lad mig lige afslutte: Økologi er ikke sundt. I Afrika gøder de direkte med kloakvand. I Danmark skal man dyrke mindst 2/3 af jorden med kvælstofsamlere, for at kunne få et bare nogenlunde udbytte på den sidste tredjedel. Afgrøderne mangler alle de stoffer jorden udpines for, og da de ikke sprøjtes er de fyldt med svampetoxiner. I Danmark går det kun, da naboen sprøjter, og derfor mindsker smittetrykket.

    Afbrænding af olie og kul gør stor gavn, da det får planterne til at gro meget bedre, således at vi får større udbytte for pengene. Og i atmosfæren påvirker det ikke klimaet det mindste.

    Kommentar af husmanden — 22 oktober 2016 @ 10:02

  3. The insane have taken over the asylum.

    Kommentar af barfbag — 22 oktober 2016 @ 12:28

  4. Hvor stor en del af de fertilitetsbehandlede spiste 100% økologisk før behandlingen?
    Det er vist aktuelt omkring 9% af alle fødte i Danmark der fødes efter fertilitetsbehandling.
    Jeg mener nær 100% af alle høns der avles på til videresalg ER fodret nær 100% med øko-foder. Hvorfor?
    Ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

    Kommentar af Peter Buch — 22 oktober 2016 @ 16:47

  5. http://www.biodynamisk.dk/dokumenter/jens-otto-a-artikel.pdf
    Naturvidenskaben kan forklare komplekse sammenhænge et langt stykke hen ad vejen, men vi finder ikke hele forklaringen, for mennesker såvel som fødevarer er ikke kun gjort af stof; vi består også af struktur og energi, forklarer han og uddyber: – Desværre taler vi i dag om fødevarer, som om de kun består af enkeltstoffer som relativt faste størrelser, som vi udtrykker ved hjælp af varedeklarationer og ADI-værdier (Acceptabel Daglig Indtagelse). – Udfordringen er at udvide denne forståelse af stof til også at omfatte strukturer. I fremtiden vil dette føre videre til, at vi forstår fødevarerne som energistrukturer og ”helheder”…
    Der er fra naturens side en hårfin balance, hvor for lidt kvælstof i jorden giver tvangsmodning af afgrøderne, mens for meget kvælstof blandt andet giver svampeangreb. Når man i det konventionelle landbrug drejer for meget på kvælstofknappen” ved at anvende kunstgødning og samtidig bruger pesticider for at fjerne svampe-angrebet, får man godt nok et højt udbytte, men til gengæld betyder det en svækket afgrøde og et reduceret indhold af mineraler og livskræfter i jorden…
    Vi dyrker i dag stærkt forædlede hvedesorter, som et stigende antal mennesker ikke tåler. Ældre sorter som fx spelt tåles bedre på grund af deres oprindelige protein-struktur, der lettere nedbrydes fuldstændigt. – Jo mere kunstgødning,
    der anvendes, fx til dyrkning af hvede, jo mere protein får man, men indholdet af værdifulde essentielle aminosyrer er nedsat. – De essentielle aminosyrer er som bekendt kendetegnet ved, at vi ikke selv kan danne dem, men skal have dem
    tilført med kosten. Nogle af dem anvendes ved kroppens dannelse af neurotransmittorer, budbringere for nervecellerne i hjernen…
    Når vores bevidsthed skal udvikles, skal vi derfor have en tilstrækkelig mængde essentielle aminosyrer. Hvis man generelt er dårligt ernæret, kan man altså ikke ernære sin hjerneaktivitet tilstrækkeligt og dermed ikke udvikle sin åndelige bevidsthed optimalt, forklarer Jens-Otto Andersen…
    Vi ernærer os i dag i stigende grad af kropsfremmede stoffer, som kroppen ikke kan nedbryde helt. For raske mennesker kan enzymsystemet til en vis grad improvisere og kompensere! Men det sker på bekostning af livskraft og vitalitet, der må undværes i det almene immunforsvar. – Vi bruger altså en stigende del af vores vitalitet på at nedbryde disse kropsfremmede stoffer, og en voksende del af befolkningen – herunder især svækkede mennesker som fx sindslidende eller autister – har ikke den nødvendige ”enzymvitalitet”. – De kan således kun nedbryde proteinerne til et bestemt niveau i kroppen, det såkaldte peptidniveau. Disse peptider bevirker en selvforgiftning, fordi de i større el-
    ler mindre grad kan passere fra tarmen ind i blodet og efterfølgende fra blodet ind i hjernen, hvor de nedbryder nervecellerne.
    – Sammenfattende må vi formode, at især de ufuldstændigt nedbrudte rester af proteiner er stærkt medvirkende til flere former for fødevareintolerancer og -allergier. Dette bliver i stigende grad anerkendt i forskningen omkring mælk og hvede…
    På spørgsmålet om, hvad vi som mennesker og forbrugere kan gøre for at imødekomme forringet fødevarekvalitet og deraf følgende sygdomme, kommer det prompte svar:
    – Hvis vi dyrker oprindelige plantesorter, giver organisk gødning og først høster afgrøderne, når de er modne, vil afgrøderne kunne udvikle hver deres unikke fingeraftryk, og proteinstrukturen vil matche vores enzymsystem bedre, siger Jens-Otto Andersen.

    http://www.aurion.dk/en-verden-i-balance/sundhed.aspx

    Kommentar af Peter Buch — 22 oktober 2016 @ 17:24

  6. http://www.biodynamisk.dk/dokumenter/jens-otto-a-artikel.pdf
    Naturvidenskaben kan forklare komplekse sammenhænge et langt stykke hen ad vejen, men vi finder ikke hele forklaringen, for mennesker såvel som fødevarer er ikke kun gjort af stof; vi består også af struktur og energi, forklarer han og uddyber: – Desværre taler vi i dag om fødevarer, som om de kun består af enkeltstoffer som relativt faste størrelser, som vi udtrykker ved hjælp af varedeklarationer og ADI-værdier (Acceptabel Daglig Indtagelse). – Udfordringen er at udvide denne forståelse af stof til også at omfatte strukturer. I fremtiden vil dette føre videre til, at vi forstår fødevarerne som energistrukturer og ”helheder”…
    Der er fra naturens side en hårfin balance, hvor for lidt kvælstof i jorden giver tvangsmodning af afgrøderne, mens for meget kvælstof blandt andet giver svampeangreb. Når man i det konventionelle landbrug drejer for meget på kvælstofknappen” ved at anvende kunstgødning og samtidig bruger pesticider for at fjerne svampe-angrebet, får man godt nok et højt udbytte, men til gengæld betyder det en svækket afgrøde og et reduceret indhold af mineraler og livskræfter i jorden…
    Vi dyrker i dag stærkt forædlede hvedesorter, som et stigende antal mennesker ikke tåler. Ældre sorter som fx spelt tåles bedre på grund af deres oprindelige protein-struktur, der lettere nedbrydes fuldstændigt. – Jo mere kunstgødning,
    der anvendes, fx til dyrkning af hvede, jo mere protein får man, men indholdet af værdifulde essentielle aminosyrer er nedsat. – De essentielle aminosyrer er som bekendt kendetegnet ved, at vi ikke selv kan danne dem, men skal have dem
    tilført med kosten. Nogle af dem anvendes ved kroppens dannelse af neurotransmittorer, budbringere for nervecellerne i hjernen…
    Når vores bevidsthed skal udvikles, skal vi derfor have en tilstrækkelig mængde essentielle aminosyrer. Hvis man generelt er dårligt ernæret, kan man altså ikke ernære sin hjerneaktivitet tilstrækkeligt og dermed ikke udvikle sin åndelige bevidsthed optimalt, forklarer Jens-Otto Andersen…
    Vi ernærer os i dag i stigende grad af kropsfremmede stoffer, som kroppen ikke kan nedbryde helt. For raske mennesker kan enzymsystemet til en vis grad improvisere og kompensere! Men det sker på bekostning af livskraft og vitalitet, der må undværes i det almene immunforsvar. – Vi bruger altså en stigende del af vores vitalitet på at nedbryde disse kropsfremmede stoffer, og en voksende del af befolkningen – herunder især svækkede mennesker som fx sindslidende eller autister – har ikke den nødvendige ”enzymvitalitet”. – De kan således kun nedbryde proteinerne til et bestemt niveau i kroppen, det såkaldte peptidniveau. Disse peptider bevirker en selvforgiftning, fordi de i større el-
    ler mindre grad kan passere fra tarmen ind i blodet og efterfølgende fra blodet ind i hjernen, hvor de nedbryder nervecellerne.
    – Sammenfattende må vi formode, at især de ufuldstændigt nedbrudte rester af proteiner er stærkt medvirkende til flere former for fødevareintolerancer og -allergier. Dette bliver i stigende grad anerkendt i forskningen omkring mælk og hvede…
    På spørgsmålet om, hvad vi som mennesker og forbrugere kan gøre for at imødekomme forringet fødevarekvalitet og deraf følgende sygdomme, kommer det prompte svar:
    – Hvis vi dyrker oprindelige plantesorter, giver organisk gødning og først høster afgrøderne, når de er modne, vil afgrøderne kunne udvikle hver deres unikke fingeraftryk, og proteinstrukturen vil matche vores enzymsystem bedre, siger Jens-Otto Andersen.

    aurion.dk/en-verden-i-balance/sundhed.aspx
    Forsøger igen, igen!

    Kommentar af Peter Buch — 22 oktober 2016 @ 18:52

    • Kommentarer ryger i spamfilteret hvis der er mere end et link åbenbart, det er noget vi ikke har indflydelse på – indbygget i WordPress.

      Kommentar af Hodja — 23 oktober 2016 @ 16:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: