Hodjanernes Blog

11 oktober 2016

Gotlandspolisen imponerar inte med varken deras lögner eller arbete

Ringde Mats Holt som är sektionschef för utredningsenheten på Polisen Gotland.

Han har svårt att förklara det polisskydd våldtäktsmännen på något märkligt vis har men ändå inte har av, hör och häpna, polisens “tekniker” som av nån underlig anledning precis var på plats vid MGMs bostad.
Enligt Mats Holt så pågick, till en början i samtalet i alla fall, en teknisk undersökning eftersom det var en brottsplats och att deras “tekniker” därför råkade vara där.
Jag finner det då mycket märkligt att GM får befinna sig på den plats som undersöks av tekniker, de kan ju då undanröja eventuella bevis.
Utredningschefens historia ändrar sig underligt nog under hela samtalet, vilket jag tycker tydligt talar för att han far med osanning.
Känns det okej för dig att du faktiskt betalar för dessa våldtäktsmäns polisbeskydd medan vi kvinnor inte har någon form av skydd alls från dessa sexualförbrytare?

Med vänlig hälsning,
Jenny

Vill du istället stödja vår medborgarjournalistiska verksamhet med en slant för att möjliggöra fortsatta samtal till makthavare och rättsväsendet så är du mer än välkommen att göra det.

Gotland : REKORD! Insamlingen till den utsatta kvinnan nått målet på 100.000 kr.

Den 27-årige asylsökaren Mohammed från Syrien står just nu åtalad vid Mora tingsrätt efter att ha sexattackerat inte mindre än 21 kvinnor och flickor sedan han kom till Sverige i september i år. Hans yngsta offer blev en fyrårig flicka på en badplats i Rättvik. Nu vill Mohammed ha asyl i Sverig.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: