Hodjanernes Blog

8 oktober 2016

Hårspray fra Matas er brud på våbenloven

Det var en noget chokeret og oprevet Daniel Carlsen fra Danskernes Parti, der torsdag eftermiddag kom ud fra afhøring hos politiet i Grenaa.

asyl-sprayHer skulle han redegøre for uddeling af såkaldte ‘asylsprays’ på gågaden i Haderslev, og i samme ombæring blev politikeren så sigtet for overtrædelse af våbenloven.

De har ransaget mit hjem, uden jeg rigtig er blevet klogere på hvorfor. Det er jo fuldstændig vanvittigt, at de konfiskerer hårspray fra Matas, siger Daniel Carlsen til tv2oj.dk.

Han er overbevist om, at der ligger noget politisk bag ransagningskendelsen og sigtelserne mod ham. Udover brud på våbenloven er Daniel Carlsen også sigtet for at overtræde racismeparagraffen i forbindelse med udleveringen af ‘asylsprays’.

Er det ikke lovligt at sprøjte ud i luften omkring sig? Hvis der ingen asylansøgere er i nærheden, så virker den jo!

5 kommentarer »

 1. Der er tale om en så ekstrem slagside/skævhed (bias) i udøvelsen af justits fra (justits)myndighedernes side, at der nu er tale om rendyrket klapjagt på folk, der krænker de politisk korrekte multikultur-tilhængeres (PCMC-tilhængerne) følelser. PCMC-tilhængerne bliver ikke straffet hårdt, uanset hvad de gør, mens modstanderne mod PCMC, uanset hvad de gør, bliver straffet grotesk hårdt af politiet, dvs. anklagemyndigheden, og af dommerne.

  Like

  Kommentar af barfbag — 8 oktober 2016 @ 12:02

  • Men MainStreamMedierne (MSM) skal da have tak for at give Danskernes Parti medial opmærksomhed og dækning – man har kun det skæg man selv sidd… laver – og Danskernes Parti må selv skabe opmærksomhed om sig selv, da partiet ellers lider under MSMs mørklægning. Gemene mand véd nu, at der eksisterer et parti, der hedder Danskernes Parti, og vil måske stemme på partiet til et Folketingsvalg.

   Like

   Kommentar af barfbag — 8 oktober 2016 @ 12:14

 2. Politikerne lægger jo ikke skjul på noget længere. De fylder os med løgn – de forbyder os at have selv de mest primitive våben – og i enhver nok så lille henseende forhindrer de os i at ytre mening om befolkningsudskiftningen. Jeg er ikke vild med Daniel Carlsens parti, men jeg tager dælme hatten af for ham. Han har mod – ikke helt ulig Tommy Robinson

  Underligt at de ikke tænker over den dag, det bryder sammen det hele? Tror de, at vi vil fare med lempe, hvis opstanden kommer før deres foretrukne folk har taget magten? Er det det manglende opgør efter ww2, hvor der ikke blev gjort op med folketingets samarbejde med nazisterne, der gør dem trygge i deres forræderi?

  Like

  Kommentar af husmanden — 8 oktober 2016 @ 12:55

  • Det ender nok med at pind og stampe bliver kulturberiget. 🙂

   Like

   Kommentar af Sindsro — 8 oktober 2016 @ 14:59

 3. Fandt en interessant gadget i dag: https://www.thetrackr.com/

  Like

  Kommentar af Hodja — 8 oktober 2016 @ 15:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: