Hodjanernes Blog

2 juli 2016

NASA har givet sonden New Horizons et nyt mål

Filed under: Teknologi, TrumfEs, Videnskab — Tags: , , — trumfes @ 09:05

Sonden skal ny lave en ny “fly by” den 1.1.2019

Hvis du som jeg er interesseret i rumfart, er her en video til om hvordan “fly by” af Pluto blev til:

5 kommentarer »

 1. For de af os, der fik tv tilbage i midten af halvtredserne, er dette intet andet end en gigantisk bedrift. Ikke det, at fysikerne kan hjælpe os med at regne på baner, det havde vi let klaret selv, men at ingeniørerne har lavet kommunikationsudstyr, der kan hjælpe os med at snakke med den lille kasse derude i det sorte intet, få den til at tage billeder, og derefter sende dem hjem. Tilbage i halvtredserne skulle der nærmest være optisk sigt til senderen, og den skulle ikke være for langt borte, for at der var billede på tv’et.

  Man får altid takket de forkerte, når noget stort og godt sker. Alle står i kø for at tage æren: Politikerne, de visionære, planlæggerne, og i dette tilfælde fysikerne. De, der bør hædres, holder sig beskedent i baggrunden bla. fordi de har travlt med at lave nye teknologiske landvindinger – som vil blive taget til indtægt af andre – lige fra Davis Trads til Lykketoft.

  Så jeg vil hermed slå et slag for at ære ingeniørerne – for det er jo dem, der har lavet det hele. Lige fra den relative velstand hele verden lever i, og til bedrifter som den ovenstående. Uden det enestående arbejde i et amerikansk telefonselskabs udviklingslaboratorium – Bell Labs – havde vi måske stadig levet i tiden før 1940, men opfindelsen af transistoren, computeren og tilhørende matematiske metoder CAD, CAM osv satte ingeniører i stand til at skabe en teknologisk udvikling, der kunne have gjort jorden til et paradis, havde det ikke været for politikere, socialister og muslimer.

  Ingeniørerne skabte metoder til kommunikation, som man for 100 år siden ville have anset for fysisk umulige. Og i sidste ende vil det også være kommunikationsteknologien, der redder os. Mobil teknologi og internettet har i stigende grad frataget politikerne magten over os gennem propagandakanalerne, så selvom de stjæler vore penge for at fylde os med løgn, så kan de ikke tvinge os til at lytte til at lytte til dem, og vi kan i stigende grad vælge at lytte til andre – gerne på den anden side af jorden – sandheden er jo universel og global. Så lad mig i denne anledning også slå et slag for beskedne bidrag til de, vi er enige med. Ezra Levant, Stefan Molyneux, Bill Whittle, Jeppe Juhl, osv.. For mig kan det ikke blive til det store, men mange bække små …

  Nå, der løb det sørme af med mig. 🙂

  Like

  Kommentar af husmanden — 2 juli 2016 @ 11:05

 2. Cgi, cgi og atter cgi.
  Flot billede af Pluto med Pluto, hunden, på.
  Se nedenstående fra midten af videoen og fortæl mig at du stoler på sådanne løgnere og journalister.

  Like

  Kommentar af River — 2 juli 2016 @ 17:58

  • Jo – jo man skal være mistænksom – også over for NASA, for der er jo også skumle typer i det foretagende – James Hansen fx. Den ypperste klimasvindler, der skaffede penge til sit “arbejde” med vilde postulater om ting, han ikke havde forstand på.

   Men det er meget svært at svindle med månelandinger, 9-11, ture til Mars osv. alene af den grund, at der er så mange involverede, at sandsynligheden for, at bare een slipper sandheden ud, er 100%. For ikke at tale om sandsynligheden for at udenforstående afslører svindlen.

   Så jeg satser på at være mistænksom på eussr og vort eget fjolseting i stedet. Hastigheden hvormed man kan få nyttig information til og fra Mars er mange størrelsesordener større end til de to andre “verdener”.

   Like

   Kommentar af husmanden — 3 juli 2016 @ 10:46

 3. Hvor svært er det at skjule “flygtningekrisens” fup når man tænker på hvor mange der er involveret?
  Hvor svært er det at skjule hvem der er de egentlige voldelige i dag ved feks demonstrationer?
  Hvor svært er det at skjule islams sande natur?
  Liste kan laves vilkårlig lang. Problemet er fortrængning og fornægtelse af virkeligheden.

  Fælles er at mange der opponerer straks bliver udskreget som konspiratorer…. Jeg fornemmer at jeg også bevæger mig på en kant. Det gælder som du sige også klimaet og de ismer som er forløber for det.

  Angående rummet så prøv lige at se hvor mange billeder der er taget ude fra rummet.
  http://www.nasa.gov/centers/goddard/about/people/RSimmon.html
  Løgnene står i kø, hvis man altså gider eller kan åbne øjnene.
  Ked af at ødelægge Illusionerne.

  Som jeg læste for nylig så kræver det ikke at jeg kan lægge et æg for at erkende at det er råddent.

  Like

  Kommentar af River — 3 juli 2016 @ 15:43


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: