Hodjanernes Blog

30 juni 2016

Ingen udvisning! En af dem har en udvisningsdom i forvejen! Flere er udenlandske statsborgere!

Retten i Viborg har torsdag fundet fem mænd skyldige i et brutalt røveri i Skals i maj 2015. De er desuden fundet skyldige i grov vold.

Retten har afgjort, at det var et egentligt hjemmerøveri, da fem mænd trængte ind på mandens landejendom og udsatte ham for grov vold, oplyser anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi. På sygehuset viste en CT-skanning, at slaget havde givet ham en hjerneblødning, der kunne have kostet ham livet.

Mens den 63-årige lå blødende på gårdspladsen, trængte de fem, flere af dem maskerede, ind i den 63-åriges ejendom, hvor de blandt andet stjal et våbenskab med to jagtgeværer og en jagtriffel med tilhørende ammunition.

Mere på TV-Midt-Vest

De fem unge i alderen 16 til 22 år har ifølge anklageskriftet på kryds og tværs været involveret i flere hjemmerøverier, omfattende databedragerier med stjålne dankort, rambuktyveri, tyveri af biler og afbrænding af en bil i Undallslund Skov vest for Viborg samt anden kriminel aktivitet af mindre alvorligt omfang.

De fire unge er udenlandske statsborgere og har alle fået en betinget udvisning af Danmark oveni fængselsstraffen. Tre er afghanske statsborgere, mens en er fra Somalia.

Den 22-årige Sherzad Jabarkheil straffes med fængsel i otte år. Trods sin unge alder er han dømt flere gange før. Abdullahi Dahir Aden og Siyar Rayeq, begge 21 år, er idømt fængsel i henholdsvis seks år og fire år og seks måneder. Nawid Sediq på 20 år, har fået fængsel i fire år.

En af gerningsmændene har en betinget udvisning i forvejen. Der var 6 nævningestemmer for udvisning og 6 imod.

 

1 kommentar »

  1. Typisk dansk blødsødenhed !!
    De skulle sendes ud af landet på en enkelt billet eller endnu bedre på de respektive ambassaders regning – og vil de ikke betale sendes forbryderne hjem hvor “modtageren betaler for transporten” !!!

    Like

    Kommentar af Stenslyngen — 30 juni 2016 @ 23:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: