Hodjanernes Blog

16 juni 2016

“Politisk korrekthed dræber”

Det er konklusionen på denne video fra Bill Whittle m.m.

Hvorfor dog

Taget herfra

3 kommentarer »

 1. Og der tales og tales, mens der slæbes mere og mere krudt til bomben under Vesten. Jeg tror, at dette er langt værre end “blot” at Obama ikke vil erkende at terror er en byggesten i Islam. Jeg har skrevet det før, og det er dybt racistisk, men disse mennesker og deres gerninger skal ses fra Helmuth Nyborgs og ligesindedes synsvinkel. De ejer simpelthen ikke evnen til at skabe eller bo i civiliserede samfund. Deres åndsevner er så ringe, at de ikke fatter fordelene ved civilisationen. Civiliseret opførsel krænker dem, og så vil de have hævn – helt som med vore egne venstreekstremister.

  Se på landene hvor de stammer fra. Skrøbelig rigdom opbygget for mere end 50 år siden, er forlængst sat over styr – revet ned. Krig og undertrykkelse er hverdagen – alt styres af menneskenes ringeste egenskaber. Hele vejen rundt i Mellemøsten og Afrika. Og dem har EUSSR besluttet at udskifte os med. Rablende selvmorderisk sindsyge. For ikke kun vil de til evig tid være fremmede – de vil også være absolut laveste socialklasse, så deres misundelse og had vil sætte dem i evig krig med resten af samfundet.

  Og det vil ikke hjælpe en dyt at forbyde islam, burkaer og resten af skidtet – tvært imod. De er her, og de vil så bare dyrke det hele i det skjulte. Vesten eliter har i al deres selvglade småtbegavede idioti startet en ustoppelig borgerkrig. Socialisterne har i EUSSR allieret sig med de liberale, og tilsammen har de iscenesat verdenshistoriens hidtil største ulykke.

  Jeg tror at Orlando idioten primært handlede af had og misundelse – og at han så kunne klæbe mærkater på som islam, isis, terror, og hvad ved jeg, har da bare hjulpet.

  Like

  Kommentar af husmanden — 16 juni 2016 @ 10:51

  • Hej Husmanden
   Det er svært at finde fornuftige argumenter mod dit synspunkt 🙂

   Jeg har tit tænkt på at hvis ikke araberne havde været så heldige at finde al den olie iundergrunden,
   ville de have være den fattigste del af verdenen – og selv Frankrig ville have skidt på dem …
   mvh TrumfEs

   Like

   Kommentar af trumfes — 16 juni 2016 @ 11:03

   • – mig bekendt er det ikke barbarerne men amerikanere, englændere og hollændere der sugede olien op af ørkensandet – medens barbarerne mishandlede deres slaver og koner og ellers røg vandpibe og talte sandkorn!!!

    Like

    Kommentar af Stenslyngen — 16 juni 2016 @ 21:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: