Hodjanernes Blog

6 juni 2016

Det store bedrag: Den muslimske folkevandring forklædes som en flygtningekrise

Filed under: Politik — Hodja @ 17:39

Poul Højlund skriver i JP:

Indvandring er altså en EU-strategi, selvom de danske politikere nødigt vil sige det offentligt. Herhjemme frygter man også for et dalende fødselstal kombineret med en forlænget levetid. Indvandring er også en dansk strategi, selvom vi har haft et lovfæstet indvandringsstop siden 1973. Danmarks befolkning er fra 1960 til 2010 steget med ca. 1 million mennesker. Indvandringsandelen er mellem 60 og 65 pct., heraf igen totredjedele fra ikkevestlige lande.

Danmarks Statistik advarede forleden om, at den ikkevestlige andel af befolkningen med et spring øges fra 7,9 pct. til 9,6 pct. i 2020. Antallet af muslimer i Danmark er formentlig en del højere end disse tal, men ingen ved det. Vi tæller ikke tro her til lands, og indvandrerne forsvinder ud af statistikkerne med et dansk statsborgerskab. Men alle ved, at der bliver flere og flere, og frem til 2020 altså mellem 100.000 og 125.000 flere. Mindst.

Statsministerens passivitet og hans insisteren på ikke at gøre det fornødne nærmer sig noget, der kun kan betegnes som et politisk bedrageri overfor befolkningen.

Mere her.

Det kan føres tilbage til 2003, Barcelonaprocessen og EuroMeSCo. Læs her hvor årstallet allerede i 2006 blev forudsagt som 2015.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: