Hodjanernes Blog

19 februar 2016

DDR’s dramachef langer ud efter DF i newzealandsk radio

København: DR’s dramachef, Piv Bernth, beskylder i et interview med Radio New Zealand Dansk Folkeparti for ikke at kunne lide indvandrere, oplyser Radio24syv.

De kan ikke lide immigranter, sagde Piv Bernth, da hun i november besøgte radioen for at tale om DR’s succeser med serier som “Borgen” og “Forbrydelsen”.

Mere på BT

Medierne holder faktisk hånden over Piv Bernth. I radioudsendelsen anvender hun ikke den gængse oversættelse af DF “Danish Peoples Party.” Hun kalder dem “Volks-Party” – en klar nazi-association.

Ville de danske kunstnere og kulturpersonligheder virkelig gøre en forskel og berettige deres stemme i debatten, skulle de i stedet gøre noget, argumenterer Peter Aalbæk.

Den almene dansker står ikke og kæfter op. Eliten står og ser rene ud og har god samvittighed. Vil man lukke grænserne op, som står enhver frit for at mene, kan man passende starte i Gentofte, hvor mange af dem bor.

 

Tidligere har blandt andet Sofie Gråbøl i den britiske avis The Guardian fortalt, at hun synes, det er svært at være stolt af Danmark.

Vi er et af verdens mest velhavende lande, og alligevel vil vi stille os op foran mennesker, der er i den mest sårbare situation, man kan forestille sig og har rejst i ugevis, og diskutere med dem, om deres guldkæde har sentimental værdi eller ej. Det er frastødende, sagde den danske skuespillerinde blandt andet til The Guardian.

DR’s anstrengte forhold til Dansk Folkeparti – benægt, benægt, benægt

2 kommentarer »

  1. Hvad med at sådan en snotabe blev fyret på gråt papir. For løgnagtige udtalelser

    Like

    Kommentar af Ervin Peters — 19 februar 2016 @ 11:47

  2. DR skal lukkes ned og TV2 skal ikke finansieres af staten. Tvangsfinansierede, massive, monopollignende, statsejede medievirksomheder hører ikke hjemme i et demokrati.

    Like

    Kommentar af Mike E — 19 februar 2016 @ 13:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: