Hodjanernes Blog

27 december 2015

“13-åring” slapp straff för bestialisk gruppvåldtäkt – uppgav sig själv vara 33 år

Ett av de så kallade flyktingbarn som under glada tillrop bestialiskt våldtog en svensk kvinna på Södermalm friades igår av hovrätten, som inte ansåg det bevisat att han var över 15 år.

Tre av männen som tillsammans med minst en annan person deltog vid gruppvåldtäkten, samtliga araber från Nordafrika, dömdes i november till mycket låga straff eftersom de påstod sig vara under 18 år. De kom undan med mellan sex och nio månaders ungdomsvård trots att en läkarundersökning visade att minst två av dem var vuxna män.

På tisdagen beslutade hovrätten att helt fria en av våldtäktsmännen. Anledningen var att domstolen inte ansåg det fastslaget att mannen var över 15 år då han gjort sig av med alla identitetshandlingar.

Detta trots att araben själv uppgav sig vara 33 år gammal när han tidigare vistades i Tyskland. När han sökte asyl i Sverige i mars i år påstod han istället att han var född i april 2000 – vilket skulle innebära att han var över 15 år.

I Norge har mannen använt sig av två olika identiteter och istället påstått sig vara 17 respektive 19 år. Och enligt läkarundersökningen i Sverige var han över 18.

Mere på Fria Tider

 

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: