Hodjanernes Blog

9 november 2015

Den aktivistiske flygtningeadvokat Hans Boserup får atter en bøde for at overtræde god advokatskik

Hans Boserup var i 2013 beskikket advokat for Fisnik Kriezi fra Kosovo, der var tiltalt for voldtægt, herunder voldtægt af børn under 15 år, vold, grov vold og trusler mod fire unge kvinder.

FISNIK_KRIEZI

Ifølge Advokatnævnet har Hans Boserup forbrudt sig mod god advokatskik blandt andet ved at skrive følgende om to af kvinderne på Facebook:

»Det har gjort indtryk på mig i denne sag, at pigerne, og de piger, der støtter dem, på FB (Facebook, red.) mest præsenterer sig som lækre kropsduer, der virker, som ønsker de at blive spist, og kun i ringe grad præsenterer sig med de kvaliteter, som de forhåbentlig har inde i hovedet.«

Advokatnævnet vurderer samtidig, at Hans Boserups bemærkninger om sagen var egnet til at påvirke dommernes og nævningenes stillingtagen i sagen. Hans Boserups klient blev i øvrigt idømt fem års fængsel og betinget udvisning.

Mere på Berlingske.

Vi har tidligere skrevet om Hans Boserup:

»Den aktivistiske advokat Hans Boserup vejleder derfor sine klienter til at få ordineret en nervemedicin, som ikke kan skaffes i Kosovo. Det er meget snedigt tænkt af Boserup, for med dette lille kunstgreb gør han det vanskeligt for myndighederne at hjemsende de pågældende. Hans Boserups vejledning er bevidst fidusmageri, som alene foretages for at omgå de danske hjemsendelsesregler.«

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: