Hodjanernes Blog

28 marts 2015

Professor Helmuth Nyborgs forskningsartikel har opnået international anerkendelse

Helmuth Sørensen Nyborgs forskningsartikel med titlen The decay of Western civilization: Double relaxed Darwinian Selection ( https://lesacreduprintemps19.files.wordpress.com/2011/04/nyborg-2011-the-decay-of-western-civilization-double-relaxed-darwinian-selection.pdf ) i april-nummeret 2011 i det britiske tidsskrift Personality and Individual Differences blev indklaget til og pådømt af det statsligt danske UVVU-udvalg.

En uvildig komite, bestående af fire førende forskere nedsat af det internationale forlag Elsevier er utvetydigt – og uafhængigt af hinanden – nået til en konklusion, der afviger fra det danske UVVUs. Det kommer domstolene nu til at tage sig af, og det er Helmuth Sørensen Nyborg helt tryg ved.

Mere på Danmark blog.

3 kommentarer »

 1. At IQ-gennemsnittet i DK falder ved nettoindvandring og fødsler af udenlandske oprindelser med lavere IQ-gennemsnit end DK-gennemsnittet kan et barn på fem forstå, endda uden nogen formel forståelse af gennemsnitsudregning. Dette er ikke til bedømmelse, for det er den uafviselige sandhed eftervist ved forsøg, præcis som med den lille dreng og kejseren hos H. C. Andersen. Uredeligheds- eller skyldelementet består derimod i det, som LBK entusiastisk ikke kunne lade være at antyde, emnevalget, og i særdeleshed at IQ-gennemsnit-udviklingen over tidsforløbet i modellen for perioden 1979-2072 nu er beskrevet ved et vejet gennemsnit år for år med en der til hørende kurve, der krummer nedad som tiden går.
  Når den femåriges afsløring ikke straks bibringer indklagere og ‘dommere’ inspiration til en mere enkel og kortfattet sagsbehandling/afgørelse; de har dog alle har været femårige engang, en afslutning der vel næppe skulle vare mere end to år, hvor indklagerne var givet lejlighed til at sætte pressens hylekor i gang, er der ikke en højere mening hermed….men en lavere. Desuden ville dette have afsløret sandheden/virkeligheden direkte, men det ville afgjort have været politisk ukorrekt.

  Modellen er skyldig, nej, den fandt ‘dommerne’ i orden, så matematikken er skyldig eller virkeligheden er skyldig havde været en mere korrekt dom.

  Like

  Kommentar af Therese — 29 marts 2015 @ 09:30

 2. Der er med andre ord ikke så meget overraskende i Helmuth Nyborgs resultater. De videre konsekvenser heraf for hele Europa er måske lidt mere interessante, selvom det i grunden også giver sig selv uden videre. Norge, Tyskland og Storbritannien (og Danmark) ‘kvæles’ af velfærdsudgifter inden to generationer. Dette er påvist uden ringeste tvivl i følgende fuldstændige analyse på dansk og engelsk:

  Dansk version: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf
  English version: http://www.lilliput-information.com/Europe-driven-to-Suicide.pdf

  Et kortere uddrag med det centrale på dansk:
  https://danmark.wordpress.com/2015/03/26/egnethed-velfaerdskonsekvenserne-i-fremtidens-europa-med-simple-krav-til-laeseren-for-forstaelsen/

  Like

  Kommentar af Therese — 29 marts 2015 @ 09:44

 3. Som vi bondske udkantsdanskere plejer at sige: Når Danmarks befolkningssammensætning bliver som Libanons, så bliver Danmark et nyt Libanon.

  Like

  Kommentar af husmanden — 29 marts 2015 @ 12:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: