Hodjanernes Blog

23 februar 2015

Omar El-Hussein var til fredagsbøn i moskeen i Heimdahlsgade på Nørrebro, dagen før han skød og dræbte to civile og sårede flere.

Som BT tidligere har fortalt, fremsatte moskeens imam, Hajj Saaed, til fredagsbønnen fredag den 13. februar, dagen før angrebene, en række militante udsagn rettet mod blandt andet jøder.

Og efter at jøderne havde brudt med deres løfte og de ikke ville acceptere hans bud, gjorde Profeten det, I alle sammen ved. Han gjorde det, der står i Profetens livsfortælling, hvor han førte krig mod jøderne, sagde imamen blandt andet til tilhørende.

Nu kan DR oplyse, at Omar El-Hussein, der lidt over en døgn senere åbner ild mod Krudtttønden og senere Synagogen i Krystalgaden og dræber to civile og sårer fem politifolk, efter alt at dømme var tilstede i moskeen blandt de tilhørende.

Mere på DR

2 kommentarer »

 1. Hold nu op, det har intet med islam at gøre. Boku Haram, Hamas, ISIS, Hizbollah, Islamisk Jihad, Al-Qaeda, Lashkar Tayibbeh, emaah Islamiyah etc. etc. etc. har heller ikke noget med muslimer eller islam at gøre. Spørg bare de søde menesker i folketinget, på kommunen eller sågar den amerikanske præsident. Husk på det kun er nogle muslimer, der er som Omar El-Hussein… m e n var her ingen muslimer, ville Dan og Finn stadig være i blandt os(!) og i tilgift spare milliarder hvert år, som passende kunne bruges på vores egne børn og ældre.

  Like

  Kommentar af Lars — 23 februar 2015 @ 13:27

  • Og det næste folketinget vil bilde befolkningen ind er nok at der slet ikke er nogen muslimer i Danmark😁

   Like

   Kommentar af Ervin Peters — 23 februar 2015 @ 16:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: