Hodjanernes Blog

21 februar 2015

Mediestunt i Oslo: Muslimer slår ring om synagogen

Medierne falder i svime over, at en flok private muslimer har omringet den jødiske synagoge i byen i aften.

De glemmer bare at fortælle, at ingen muslimske organisationer eller moskeer deltager. Og hvis jeg var jøde kunne det meget let opfattes som en slet skjult trussel. Men medierne sluger det selvfølgelig råt, og ingen nævner kuglehullerne i synagogens mure.

1 kommentar »

 1. Ren Propaganda så det forslår, Hvor falsk kan det egentlig være.
  STOL ALDRIG PÅ EN MUSLIM.
  —————————–
  Gerningsmand bag terrorangreb hyldes som martyr af venner i Jordan
  Den nu afdøde terrorist Omar Abdel Hamid El-Hussein tilbragte sommeren 2013 i Jordan.
  Her siger en af vennerne, at han lærte Omar at blive mere religiøs.

  Han er en martyr, en helt og modig.

  Sådan betegner en gruppe venner i Jordan den nu afdøde danske gerningsmand Omar Abdel Hamid El-Hussein, der stod bag weekendens terrorangreb i København. Jyllands-Posten kan nu for første gang bringe oplysninger om de jordanske venner. Fire af hans tætteste skolevenner, som avisen har talt med, giver udtryk for, at Omar Abdel Hamid El-Husseins handlinger var retfærdige. »I vores øjne er han ikke terrorist,« siger en ven. En anden tilføjer: »Det er helligt at tage jødisk blod.«

  Ifølge en af vennerne blev Omar Abdel Hamid El-Hussein mere religiøs, da han i 2013 tilbragte to en halv måned i Jordan. Her mødte han Ahmad Alhilwanis, som selv forklarer, at han inspirerede Omar Abdel Hamid El-Hussein til at gå mere op i islam.

  »Før gik Omar ikke så meget op i religion, men han blev påvirket af mig, fordi jeg bad. Når jeg gik i moskéen, gik han med,« siger Ahmad Alhilwanis, der på sin Facebook-profil har tydelige støtteerklæringer til terrororganisationen Islamisk Stat og på en lang række billeder poserer med forskellige våben.

  I årene op til turen til Jordan i 2013 var Omar Abdel Hamid El-Hussein en del af et kriminelt miljø i København. Terrorforsker fra Forsvarshøjskolen i Stockholm Magnus Ranstorp kalder oplysningerne interessante og håber, at politiet følger det jordanske spor.

  »Det passer i det mønster, som vi tit ser. Unge mennesker tager ud på et tidspunkt, hvor de er letpåvirkelige og kommer hjem med en farlig religiøs bagage. Det er interessant, at Omar har mødt en person, der har introduceret ham for islam netop på dette tidspunkt,« siger han.

  PET ønsker ikke at kommentere Jyllands-Postens oplysninger.
  ———————————–
  Og selvfølgelig vil PET ikke det, for folket må ikke vide for meget.
  MEN siger jeg bare: Folket skal nok opdage det alligevel, og er det så blevet for meget tager folket over og så ser vi hvad der er tilbage af, Landsforrædere, Stikkere, kollaboratører og 5’te kolonnevirksomhederne, + dem som har leflet for Islam ikke at forglemme.
  Inderligt håber jeg at det ikke vil gå således, men det SKAL være slut med at vildlede folk, med lügen-presse-TV og andet Islam propaganda

  Like

  Kommentar af Sindsro — 21 februar 2015 @ 22:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: