Hodjanernes Blog

17 februar 2015

Flere er i gang med at gøre den ‘formodede’ terrorist Omar Abdel Hamid el-Hussein til et offer

I går hørte jeg en bemærkning på DDR P1 om at Omar Abdel Hamid el-Hussein led af en hash-psykose fremført som en kendsgerning.

Information skriver i dag om hans voldsdom under overskriften “Den fortvivlede overfaldsmand“:

Han forklarede også, at han »led af angst og følte sig paranoid«, og at han havde røget hash. Hans angst og paranoia var »særlig slem«, når han »var i det åbne rum«, som Omar Abdel Hamid el-Hussein forklarede i retten.

[…]

Oplysninger i en knap to måneder gammel dom fra Retten på Frederiksberg bidrager med nye detaljer om den formodede gerningsmand bag weekendens terrorangreb i København. Dombogen beskriver ham som brutal og voldsom i forbindelse med et knivoverfald på en sagesløs. På intet tidspunkt i dombogen beskrives han som radikal.

[…]

Trods det grove overfald blev Omar Abdel Hamid el-Hussein ikke mentalundersøgt. Ifølge dombogen vurderede den speciallæge, som var Kriminalforsorgens psykiatriske konsulent, ikke, at der var brug for en sådan. Ifølge speciallægen havde Omar Abdel Hamid el-Hussein aldrig været i kontakt med »det psykologiske eller psykiatriske regi«, og i hans sagsakter var der »på intet tidspunkt beskrevet en mistanke, som kunne tyde på en psykisk lidelse«. Alt i alt vurderede speciallægen i juni 2014, at Omar Abdel Hamid el-Husseins person var »velbelyst rent mentalt«, og at hun »derfor ikke finder behov for at sigtede mentalundersøges inden sagen afgøres«.

Så DDR’s kendsgerning om at han led af en hash-psykose, beror på et af den anklagedes forsvars argumenter i retten, og er altså ikke en medicinsk/psykiatrisk diagnose.  Men man kan godt se, hvor DanMarx Radio m.fl. vil hen. Hvis han kan erklæres mere eller mindre sindssyg, har vi godt gang i ansvarsforflygtigelsen fra islam, hvilket jo er hovedformålet i mediernes, ‘eksperternes’ og politikernes bearbejdning af begivehederne.

3 kommentarer »

 1. Der findes ingen undskyldninger eller bortforklaringer på denne terrorist og hans gerninger. Han var født som psykopat og voksede op og handlede hele sit liv som en psykopat. Og dem som forsvarer hans handlinger med deres sødsupoe er af samme støbning. Alle muslimer er potentielle terrorister og der findes ingen liberale eller humane muslimer. Det er alt sammen Satans yngel. Det viser de dagligt i deres adfærd og hvor deres sympatier er henne. Der vil aldrig blive fred så længe der blot findes en muslim i denne verden. Og det er ganske enkelt realisme.

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 17 februar 2015 @ 10:59

  • Det var dog godt nok det klammeste jeg længe har læst det der. “Alle muslimer er potentielle terrorister”… For der er nemlig aldrig blevet gjort forfærdelige ting i kristendommens navn. “der findes ingen liberale eller humane muslimer” hvor bor du henne? Har du nogensinde haft en samtale med en muslim? Qur’anen prædikerer fred væsentligt mere end biblen faktisk gør. Men de har det af helvedes til i mellemøsten, er der noget at sige til at et samfund som deres avler ekstremister? “Det viser de dagligt i deres adfærd” kender du overhovedet nogle muslimer, Ervin? Eller sidder du bare og gentager hvad du har læst i medierne, istedet for at have dine egne holdninger? “Der vil aldrig blive fred så længe der blot findes en muslim i denne verden” Fortæl mig hvordan du IKKE lyder som Adolf Hitler lige nu.
   Du er ikke realist, du er et røvhul.

   Like

   Kommentar af Niclas Emil Poulsen — 18 februar 2015 @ 10:30

   • Niclas kommenter venligst på dette: https://hodja.wordpress.com/2007/01/23/myter-om-islam-i-allah-er-den-samme-som-bibelens-gud/

    Og specificer hvad du mener med Bibelen. Kristendommen blev som bekendt indført som et opgør med Det Gamle Testamente.

    Og så kan du jo kommentere på chefredaktøren for al-Arabiya, der siger: “De fleste muslimer er ikke terrorister, men de fleste terrorister er muslimer.”

    Og hvad mener du om, at Hitlers Mein Kampf er en af bedst sælgende bøger i Mellemøsten, og hermed mener jeg IKKE Israel.

    Like

    Kommentar af Hodja — 19 februar 2015 @ 08:09


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: