Hodjanernes Blog

12 januar 2015

Tyskerne er ikke enig med Merkel

“Der Islam gehört zu Deutschland”, sagte Christian Wulff (CDU) einst, damals noch in Amt und Würden als Bundespräsident, und löste damit eine hitzige Debatte aus.

Kanzlerin Angela Merkel (CDU) stimmt dieser Aussage nun zu.

AFSTEMNING_MERKEL

Du kan stemme med her – inden den bliver fjernet.

6 kommentarer »

 1. Hold da kæft en fucked up ting at sige. Hvad bliver det næste? At der går svensker i hende og hun siger at Tyskland ikke tilhører tyskerne? Hvad er der galt med alle de kære ledere? Med undtagelse af Harper i Canada, så kysser de alle røv på muslimerne. Hvorfor? Hvad sker der for dem? Hvad ved de som vi ikke gør? At f. eks Iran sender atombomber over os, hvis vi ikke forsætter med at tillade den groteske masseindvandring af kulturberigere? Jeg gentager – WTF er der galt med dem? Undskyld det grove sprog, men det fremmer forståelsen, dog ikke når det kommet til Merkel og alle de andre elitære røvhuller, de kan ikke være så naive, der må stikke noget under alt der her muslimrøvslikkeri som vi ikke kender til. Men, de er bange, åh så bange lige nu. Frankrig sender 10.000 ekstra soldater på gaden, og det sædvanlige pis fra MSM: http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE7354705/Grimh%C3%B8j-muslimer-beder-politiet-om-hj%C3%A6lp-efter-trusler/ eller: http://www.b.dk/globalt/frankrig-over-50-angreb-paa-muslimer-siden-terrorangreb skal få os til at tro at det også er åh så trist for de sædvanlige mistænkte, selv om Islam intet har med terror at gøre. Nogen derude der vil gætte på hvorfor vores lede ledere er så bange for at konfrontere muslimerne?

  Like

  Kommentar af Lightmann — 13 januar 2015 @ 05:58

 2. Under Ramadan sidste år leflede den tyske økonomiminister (SPD) Sigmar Gabriel for muslimerne. Han sagde blandt andet i en tale i en moske at “Der mangler i Tyskland, islamiske dommere, statsanklagere, politifolk og skoleledere. Man skal nu give muslimer mod til, så at sige at erobre også denne del af det tyske samfund,” krævede han.
  Sami Alrabaa bosiddende i Tyskland og eksmuslim har skrevet flere skarpe artikler om udviklingen i Tyskland med for mange ikke integrationsvillige muslimer blandt andet denne: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2013/05/tysklands-tyrkere-en-tidsindstillet.html Flere artikler af ham kan findes på bloggen.
  Hvornår vågner politikerne dog op frem for altid at holde fokus på at blive genvalgt og dermed krybe for potentielle vælgergrupper?

  Like

  Kommentar af synopsisolsen — 13 januar 2015 @ 09:47

 3. Ja så er den væk.

  Like

  Kommentar af Hodja — 13 januar 2015 @ 22:21

  • Nej, den er der endnu, men nu er resultatet et ganske andet, nemlig 60 % Ja og 40% Nej. Desværre.

   Like

   Kommentar af Repsnorb — 14 januar 2015 @ 12:41

 4. Hvad sker der? Har lige været inde at stemme, men nu er ja og nej vendt helt på hovedet???

  http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_72461188/angela-merkel-wiederholt-wulff-zitat-der-islam-gehoert-zu-deutschland-.html

  Like

  Kommentar af Jern Henrik — 16 januar 2015 @ 11:27

 5. Det er jo ren svindel, pludselig har 107.000 stemt ja!!!

  Like

  Kommentar af Jern Henrik — 16 januar 2015 @ 11:36


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: