Hodjanernes Blog

11 januar 2015

Luft –

nu må jeg sgu have luft.

Det stormer derude, og alligevel er jeg ved at kvæles. Det synes som om det store flertal ikke fatter en skid af det hele. På tv er der veltilrettelagte debatter, der helt klart skal vise, at islam ikke er problemet, men derimod nationalisme, og i pressens og internettets politikerstyrede artikler og blogs debatterer man, om man nu virkelig skal have lov at krænke, fordi kældermennesker føler behov for det. Alt det væsentlige skøjtes der let og elegant henover, og man må spørge sig selv, om det mon er muligt, fordi flertallet ikke længere har noget væsentligt at bekymre sig om – at de er totalt somatiserede? Jeg kan både love og garantere, at der bliver noget væsentligt at bekymre sig om. Bare vent.

Først og fremmest drejer ytringsfrihed sig ikke om retten til at sige, hvad man har lyst til. Det drejer sig om pligten til at yttre sig, når man kan se noget er ved at gå galt. Hvordan i alverden forestiller man sig, et demokrati skal fungere uden yttringsfrihed? Uden feedback til magthaverne? Det her drejer sig sgu ikke om at krænke – Det drejer sig om overlevelse. Men det er da typisk, at magthaverne vil have aflyst vor ret og pligt. For ikke at krænke nogen. Hvordan forestiller de sig, at vi skal overleve ved at smide os fladt på ryggen? Zenia vil – Jeg vil slås. Nå – de tænker vel kun på deres egen overlevelse.

Og så forsøger man at gøre det hele til had mod muslimer. Nej – vi hader sgu ikke. Men vi elsker vort lille endnu nogenlunde fredelige land. Hvordan hulen forestiller Uffe Sprellemandslingen sig, at vi skal kunne det, når han fylder det op med de krigeriske muslimer, som han samtidig fører krig mod i deres hjemlande. Det kan ganske enkelt ikke blive mere skørt. I forvejen er der ikke skyggen af sammenhængskraft mellem dem og os, ud over at de lever af vore penge. Sagen er, at de foragter og afskyr os og vort lette liv for lånte penge. Og jeg forstår dem. De er ikke os, og de bliver det aldrig. Blod er stadig tykkere end vand. Og vi vil blive ved med at krænke dem. For vi kan ikke styre, hvad folk siger – hvad vi selv siger.

I går fik jeg zappet forbi noget debat, hvor et af de få lys i den stormende sorte nat – Jalving – deltog. Jeg blev hængende længe nok til at høre en eller anden forsker Arly belære os om, at langt den meste terror begås af nationalister og ikke af muslimer, og at muslimer selvfølgelig skulle have ret til at indvandre på lige fod med andre. – Så måtte jeg videre i en fart, men jeg kan fortælle Arly, at det her ikke drejer sig om, at vi europæere ikke vil lade muslimer indvandre, – det drejer sig vor overlevelse. Selv i Jydepotten skriver de i dag på forsiden, at indvandringen, som vi oplever den, ikke er indvandringen, som vi kommer til at kende den. Dette er end ikke begyndelsen – det er kun begyndelsen på begyndelsen – på enden. Inden for de næste 50 år kan vi forvente hærskarer af afrikanere og dem fra Mellemøsten. – Hvis vi ikke får lært at styre skibene, de kommer i, tilbage til der, hvor de kom fra, så er det nat med os senest ved udgangen af dette århundrede. Hvor havde den dæmoniserede Enoch Powel dog ret.

Et andet af de få lys i mørket er Morten Uhrskov. Han er efter min mening, den der har tænkt længst. Han ved udmærket, at de fremmede med deres ringe åndsevner, aldrig nogensinde kommer til at bidrage positivt til Danmark. Han har mig bekendt aldrig sagt det, men vi herude jokker jo rundt i møg, og vi er derfor ikke bange for at sige sandheden. De radikale kan med deres socialkonstruktivisme uddanne os alle ludfattige, og alligevel vil ingen af indvandrerne lære noget – heller ikke de radikale. Og for de optimister der tror, at vi kan pille islam ud af indvandrerne ved at forbyde den – det hele eller dele af den, så glem det. I tror i al jeres naivitet, at det er religionen, der vælger sine troende. Det er det ikke. Folk vælger en tro, der passer til dem. Til deres åndsevner, og forbyder vi islam, så begår vi den næststørste af alle fejltagelser. Så vil troen blive brølet ud fra hver en kælder i Danmark. Eller endnu værre – de konverterer til en lige så ond tro – socialismen.

Vi må ud af hullerne. Al indrejse skal stoppes, og vi skal have sat gang i repatrieringerne. Det skal foregå så civiliseret som muligt, og derfor hurtigst muligt, og en god start ville derfor være:

Luk DR og fjern al støtte til presse og medier.

7 kommentarer »

 1. Tillad mig at citere Pat Buchanan der i en artikel gør opmærksom på at Europas ledere nærmest forekommer – paralyserede af islamismen. Merkel advarede mod de fredelige Pregida demonstrationer i Tyskland. i sin nytårstale ‘Gå ikke med i disse demonstrationer for Pegida – (Patriotiske Europæere mod Islamisering af Vesten) – tordnede hun for deres organisatorer har “fordomme, er kolde, endog had i deres hjerter…..Immigration er en “gave for os alle,”
  Merkels angreb mod de stadig stærkere anti-immigrant følelser i Tyskland afspejledes i præsident Francois Hollandes Nyt Års budskab der gjorde opmærksom på de “farlige” holdninger hos National Fronts Marine Le Pen.
  I præsident meningsmålinger i Frankrig ligger Le Pen som nummer et. http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2015/01/euorpas-ledere-er-nrmest-paralyserede.html

  Så stiller Buchanan det meget enkle spørgsmål. “I stedet for at dæmonisere højrefløjen så burde Merkel og Hollande og andre ledere i Europa spørge sig selv, dersom de ikke ønsker at bliver overflødige: Hvorfor er disse populister og anti-immigrant bevægelser nærmest eksploderet på kontinentet i de seneste år på vor bekostning?” Og videre ” Europæerne stiller direkte spørgsmål til deres regeringer, og kræver svar: Hvorfor, når vore egne økonomier stagnerer, har vi så brug for alle disse nye immigranter som vi har så lidt til fælles med? Hvorfor laver vi om på vort folks og vor nations identitet? Hvad får vore lande ud af at bringe flere arabere, muslimer og afrikanere til at suge af vore hjemlande, og lave vore nationer om i deres billede frem for vort eget? Ofte er svaret på sådanne spørgsmål fra regeringerne i Berlin, Paris, London og Madrid at kalde de ‘afvigende’ fremmedhadere, racister, neo-fascister og nazister. Denne skældsords taktik duer bare ikke længere.”

  Må vi så være fri for al denne EUkrati tænkning.

  Like

  Kommentar af synopsisolsen — 11 januar 2015 @ 16:43

  • Jeg er helt og aldeles enig med Pat Buchanan. Vi skal lytte til folk, ikke lave om på dem. Immigration er selvfølgelig ikke en gave, for så havde der af indlysende grunde ikke eksisteret forskellige racer. Vi mennesker kan helt af os selv finde ud af at indkassere de fordele der er for os, så det behøver vi ikke politikere til at fortælle os.

   Alt politikerne burde blande sig i er de funktioner, der er absolut nødvendige for et civiliseret samfund. I stedet blander de sig i alt andet, og bedriver næsten udelukkende omfordeling. Deres ufatteligt ringe tillid til os almindelige borgere burde diskvalificere dem.

   De vil så gerne lave om på os, og de har ikke observeret, at når det gælder om at modtage gaver, så er vi alle med på den, men når der skal betales for gaverne så ….

   Like

   Kommentar af husmanden — 12 januar 2015 @ 11:54

 2. utroligt præcist . . Er næsten som at læse mit eget ekko

  Like

  Kommentar af pcpedersen — 11 januar 2015 @ 17:35

  • Det glæder mig at vi er enige, og det bedste ved det, er at vi efterhånden er mange, og at vi hele tiden bliver flere.

   Like

   Kommentar af husmanden — 12 januar 2015 @ 11:57

 3. Man kan vel ikke forvente andet end varm luft fra politikerne. Uanset hvor meget terror muslimerne laver, et det eneste vores politikere gør er at lukke varm luft ud og de er godt hjulpet af medierne. Den eneste måde der kan ryddes op i svineriet er at borgerne selv tager magten

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 11 januar 2015 @ 19:31

  • “at borgerne selv tager magten”. Desværre kræver det, hvis det skal ske af parlamentarisk vej, at der dukker et parti op, der har mod og mandshjerte. Men kan det ikke ske af den vej, så er jeg tilbøjelig til at tro, at en slags borgerkrig vil opstå. Noget skal og vil der ske.

   Like

   Kommentar af husmanden — 12 januar 2015 @ 12:01

   • Ja en borgerkrig og stil alle politikerne op ad en mur, en gang landsforrædere. Der vil komme et opgør, så det er om at være beredt

    Like

    Kommentar af Ervin Peters — 13 januar 2015 @ 17:22


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: