Hodjanernes Blog

4 januar 2015

Tror du ikke du selv er ude om det?

Dan Park overfaldet af 6 ( ja seks) voldsfascister fra Einheilslistens Sturm Abteilung.

DAN_PARK

Sjovnalisten på TVToo NEWS spørger: “Tænker du, at du på en eller anden måde selv er ude om det? At det er din egen skyld?”

Han er en »nar«, lyder det fra folketingsmedlem for Enhedslisten Per Clausen søndag, efter det er kommet frem, at Dan Park blev overfaldet med slag og spark på Nørrebro i København af maskerede gerningsmænd.

»Fordømmer altid vold, men Dan Park er hverken kunstner eller politisk modstander, men en nar,« skriver Per Clausen på Twitter.

Hvornår stopper Enhedslisten støtten til de sorte stormtropper?

Enhedslistens blinde øje

1 kommentar »

  1. Nej Enhedslisten fordømmer ikke vold. I deres øjne kan vold være en rimelig handling mod politiske modstandere. Forbindelsen mellem AFA og repræsentanter for partiet på Christiansborg er efterhånden slået ganske eftertrykkeligt fast. Vi har altså et parti i folketinget som plejer omgang med notorisk kriminelle og voldelige elementer. Man kan vist godt kalde de autonome for Enhedslistens waffen SS. Den uheldige general på “Borgen” som en enkelt dags tid har været på nogle avisers forsider er Pelle Dragsted. En erklæret afstandstagen fra tidlige tiders aktiviteter er naturligvis lige så troværdige, som hans benægtelse af at have noget med Kim Møller sagen at gøre. Pilen peger KUN på ham. Han er en uforbederlig løgnhals. Ikke at den øvrige del af gruppen er engle. De har alle kendskab til denne og andre svinske sager. Clausens udtalelser i forbindelse med overfaldet på Dan Park dokumenterer med en vis sandsynlighed at volden ikke ligger nederst i dette partis værktøjsskuffe. Han fryder sig helt klart fyrsteligt. Ingen tvivl om det. Enhedslisten burde betale en politisk pris for denne “fortalelse”, men det kommer nok ikke til at ske. Der er åbenbart ca. 10 % af de danske vælgere, som synes dette her er i orden. Tør man kigge ud i fremtiden?

    Like

    Kommentar af EH — 4 januar 2015 @ 22:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: