Hodjanernes Blog

4 november 2014

Åbent brev til Martin Lidegaard

Mellemfolkeligt Samvirke praler med, at 20.000 danskere har skrevet under på at opfordre til at anerkende en Pæstilensisk stat.

Det vil med andre ord sige, at langt over 6.000.000 danskere inklusive indvandrere i hundredetusindvis IKKE opfordrer ham til det.

Her på bloggen har vi boykottet de jødehadende hjælpeorganisationer i årevis, hvis du ikke gør det, er det på tide nu.

Læs også: Røde Kors i stor skandale: Tænkte på PR, mens ofre sultede.

1 kommentar »

  1. Martin Lidegaard optræder på slap line med stram mine i Israel og omegn i disse dage, hvor han i ledtog med Holger K. (så ham på Deadline med Krasnik) vil tvinge israelerne til at begå selvmord til fordel for deres elskede palæstinensere.
    Bare tanken om, at han render rundt og skal repræsentere Danmark og udtale sig om danskernes mening om israelernes “tyranni” er utålelig for os, der er mere danske end Lidegaard og Nielsen, der vil sælge vores førstefødselsret for en skål varme linser. Disse to samt en lang række andre i børnehaveregeringen forråder os – lægger os deres meninger i munden ved at udtale sig på vore vegne. Man burde vel have midtvejsvalg, som de har i USA i dag. Derovre er de parate til at lamme Obama og hans mand, Michel. (Alle er vel efterhånden klar over, at Obamas ægtefælle også er en mand.) Ellers kan I overbevise jer her.

    Like

    Kommentar af Poul Berg — 4 november 2014 @ 13:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar