Hodjanernes Blog

16 oktober 2014

Irak HAVDE masseødelæggelsesvåben (WMD) i 2003

Filed under: Irak, Multi-kulti, Muslim World, TrumfEs, USA/Canada, Våben — Tags: , — trumfes @ 15:36

En af de sædvanlige myter om at Saddam Hussein ikke havde WMD , da Bush & Co fjernede ham, er skudt ned

Og skudt ned af de venstresnoedes hoforgan : New York Times !

De kemiske våben var godt nok ikke nye, men kunne stadig bruges ( som Saddam havde gjort det mod iranerne og kurderne).

Irak_MWD

Som American thinker skeriver:
It’s a stunning revelation: American soldiers in Iraq came across thousands of chemical weapons — and a number of them suffered long-term injuries after being exposed to mustard and sarin gas.

And today, ISIS controls the territory where these chemical weapons were found.

These facts are laid bare by New York Times reporter C.J. Chivers in a long article, “The Secret Casualties of Iraq’s Abandoned Chemical Weapons.” How ironic that the left-leaning Times is presenting facts that are at odds with a favorite narrative of the anti-war left — namely, that the mendacious Bush administration had lied about the existence of WMDs in Iraq.

Læs mere om det her

2 kommentarer »

 1. https://hodja.wordpress.com/?s=yellow+cake

  Like

  Kommentar af Hodja — 16 oktober 2014 @ 17:22

 2. Det var kun de “korrekte” hadere af vor egen kultur, der kunne overbevises om, at man ikke havde skjulte ødelæggelsesvåben i Irak. De kunne heller ikke se de allerværste. Jeg ved, at jeg gentager mig selv nu, når jeg igen fortæller, at man kunne finde masseødelæggelsesvåben i 90% af husene, hvor de var placeret i boghylderne. Det drejer sig om koranen. Efterhånden som man nu har fået dræbt alle de kristne, nærmer det sig en dækning på 100% med koraner, der er de farligste bøger, der findes. Med en sådan som Befehlshaber, som en tysker ville kalde den under Hitlertiden, og en sløv køkkenkniv var enhver anden i fare for at blive dræbt uden varsel – og uden anden mening, end at den dræbte ikke troede på profeten helt på samme måde, som knivbæreren. Derfor dræber muslimer hinanden, og det skal vi ikke bebrejde dem. Deres hjerner er syge, og den medmenneskelige følelse findes ikke.
  Nu, hvor det er tydeligt, hvad de er i gang med her midt blandt os i de koranskyende lande, er der måske efterhånden ved at indfinde sig en forståelse for sagens rette sammenhæng. Og alligevel. Biskoppen i Haderslev skriver lige nu i Jyllands-Posten om skammen over, at vi ikke byder mange flere hjerneskadede velkommen til Danmark. Hun kalder dem ikke hjerneskadede men muslimer. Biskoppen i Aarhus fortæller, at han kunne have skrevet det samme. Bispen i København har endnu ikke udtrykt sig, men han går også meget ind for pæn omtale af både islam og muslimer. Den slags mennesker står søndag efter søndag og læser trosbekendelsen, hvor man indleder med noget, der burde skrives som: “Vi forsager Allah og Muhammed og alle deres gerninger og alt deres væsen…
  Præster og biskopper har ingen anelse om, hvem Djævelen i virkeligheden er. De genkender ham ikke, når de ser ham. I stedet byder man ham ind til nytårsgudstjenester i københavnske kirker. Det er så sølle, ja, katastrofalt.
  Et andet ødelæggelsesvåben, vi her har foræret muslimer, er statsborgerskabet med tilhørende valgret. I aften har vi set, at pakistanske muslimer nu har stiftet et nyt parti, som oven i købet hedder Nationalpartiet. T’et i partiet er et rødt dannebrog med det kristne kors som bogstav. De er jo ellers ikke så meget for det kors. “Vi er Danmark”, hævder de. De er vist lidt socialistiske, for deres mål er at bekæmpe højrefløjen. Når vi kobler alle disse oplysninger, kommer vi vel hen til, at det er et nyt Dansk National-Socialistisk Partei. Med andre ord nye nazister, der har samme mål som Hitler.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 16 oktober 2014 @ 22:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: