Hodjanernes Blog

27 september 2014

Brug for udenlandsk arbejdskraft?

Filed under: Politik — Jernhesten @ 17:52

Den liberale tænketank Cepos mener at Danmark har brug for 150.000 par udenlandske hænder på arbejdsmarkedet frem mod 2030, hvis vi skal have en velstand på niveau med den svenske.

Sjovt nok så sker det samtidig med at landet bliver invaderet af MENAP-indvandrere. Skal de ikke tælles med? Hvis de har samme fine arbejdsmoral, som afrikanerne her, så må de da ellers være guld værd for Muhammedanmark.

2 kommentarer »

 1. Nu er det jo sådan at medlemmer af Cepos åbenbart godt kan lide at høre sig selv sige nogen kloge ord som kun dem selv synes er kloge. Men komme med noget der kan bruges i praksis i samfundet det er de ikke kommet med endnu

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 27 september 2014 @ 18:20

 2. Der er godt nok noget – næh meget – jeg ikke fatter. Hvordan kunne Danmark uden skyggen af indvandring for 50 år siden blive verdens tredje- fjerde rigeste land? (af andet et et par grøntsagshollændere og kartoffelpolakker for over hundrede år siden)

  Man orker ikke stille spørgsmålet – men her kommer det alligevel: Er det galningen Per Stiv Møllers og andres drøm om en sammenblanding af alle verdens folkeslag under ledelse af FN, der er sat i værk? Svar mig om nogen kan – tak.

  Alle ved da at arbejdsløsheden reelt er langt over 1 million. Var det ikke bedre, at tage pengene fra de danskere, der ikke gider at arbejde? Så de føler lidt motivation. Den offentlige sektor kunne da også uden videre afgive et par tyvetusinde djøf’er til den private sektor.

  Den fornuftige Ulfkottes mening siger mig, at der er noget på færde. Der er noget vi ikke får at vide, men hvor det vil ende, det ved jeg. Man skal være blind og døv, for ikke at fatte hvilken katastrofe vi styrer lige imod.

  Like

  Kommentar af husmanden — 28 september 2014 @ 11:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: