Hodjanernes Blog

25 september 2014

Mikael Jalving: Efter os, syndfloden!

Den eskalerende borgerkrig i Mellemøsten tager livet af den arabiske civilisation – eller resterne af den – og rammer Vesten som en naturkatastrofe.

Det er blevet efterår, ikke bare herhjemme. Som de fleste nok har bemærket, er det herostratisk omtalte arabiske forår, som fik mainstreammedier og idealistiske politikere til at glimte af håb og humanisme, afløst af blod i sandet og mørke midt på dagen. Analytikere har allerede beskrevet det, og det skal siges igen: Den arabiske civilisation er brudt sammen, det er game-over.

[…]

Vi ser, at det hele er noget lort på de kanter. Og vi ser noget andet og endnu værre – for os: At vi ikke evner at forvare os mod opløsningen af den arabiske civilisation. Deres ødelæggelse kan blive vores ødelæggelse. Vi importerer den nemlig.

Her tænker jeg ikke kun på de varme lande som arnested for radikalisme og jihad. Det er næsten for banalt, her er dagens episode. Næ, jeg tænker naturligvis også på den voksende strøm af flygtninge og asylansøgere, der vandrer mod Europa – og for de flestes vedkommende – kommer frem og opnår en eller anden ret til at være her – på de europæiske skatteyderes regning.

Læs resten her.

3 kommentarer »

 1. Jalving skriver rigtig godt.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 25 september 2014 @ 22:04

 2. Virkelig godt skrevet. Men, ligegyldigt når man ser det her udsagn fra en af lede, de er fast besluttet på total dansk nedsmeltning: “Udlændingeordfører Marlene Borst Hansen (R) anerkender, at kommunerne er pressede. »Men vi kan ikke sige stop. De mennesker har ret til asyl og skal ud at bo i kommunerne. De kan ikke blive på asylcentrene. Det er en reel udfordring i en helt ekstraordinær situation. Men vi har et ansvar for at løse opgaven i fællesskab,« siger Marlene Borst Hansen. – Nederst i denne artikel : h t t p://www.b.dk/nationalt/borgmestre-vil-bremse-flygtningestroemmen – Jeg vil i den forbindelse genre henvise til en af de bedste one liners fra filmens verden: h t t p://www.youtube.com/watch?v=dsx2vdn7gpY

  Like

  Kommentar af Lightmann — 26 september 2014 @ 06:04

 3. Ja og så kommer der en borgerkrig herhjemme, som vi kan vinde. Da vores politikere har forrådt den danske befolkning, må de når den tid kommer tage konsekvensen af deres forræderi. De danske oprørsstyrker, som opstår vil få fuld støtte fra EU og USA. Det er jo noget de støtter på nuværende når det er muslimske oprørere i Mellemøsten og Afrika og Sydamerika. Så hvis oprørs styrkerne ikke har våben nok, får vi dem leveret af ovennævnte,. Og det vil blive kaldt det Nordiske forår

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 26 september 2014 @ 10:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: