Hodjanernes Blog

22 september 2014

DanMarx Radio fortier en ubekvem sandhed om Chicago

Filed under: Journalister, Kriminalitet, Medier DR m.fl., Mord, Politi, Røveri, USA/Canada, Våben, Vold — Tags: — Hodja @ 22:19

DanMarx Radios TV DR1 sender i aften en udsendelse om USA’s ‘mordhovedstad’ Chicago, hvor der begås omkring 500 mord om året.

Horisont: USA`s farligste by.
Chicago var engang en af de rigeste byer i USA. I dag er økonomien pilrådden og kriminaliteten så høj, at Chicago har fået tilnavnet “USA’s mordhovedstad”. Men hvordan kunne det så galt – og hvad kan man gøre ved problemerne?

Der er bare en oplysning, som DDR ikke fortæller om i udsendelsen – Chicago har USA’s strengeste våbenlovgivning.

if_guns_outlawed1

Mere på Hodja om Chicago.

1 kommentar »

  1. Så udsendelsen og havde nærmest kvalme over det menneskelige forfald man var vidne til. Et skræmmebillede og advarsel for Danmark. At sorte familier går i opløsning, fordi det bedre kan betale sig for unge sorte kvinder at være alene (flere bistandsmidler) og at de unge sorte mænd derfor opdrages i en kultur, hvor ingen ansvarlige fædre tager hånd om dem er en væsentlig årsag. Nogle af de bedste kritikere af systemet er selv sorte. Blandt andet den anerkendte Walter Williams der ofte har tordnet mod den ‘krig’ mod de sorte de sorte selv er med til at føre ved deres konstante hylen op om manglende muligheder. Bemærkelsesværdigt er det, at i byer med demokratisk flertal gennem en årrække at problemerne er størst, herunder Chicago.
    Således måtte borgmesteren Rahm Emanuel lukke byens strande, fordi sorte bander terroriserede familierne på strandbesøg. Redaktøren af Chicago Tribune indrømmede, at de bevidst censurerede information om sortes forbrydelser af politiske årsager. Chicago Tribune redaktøren Gerould Keren sagde, at avisen begrundelse for censur var, at “beskytte mod at en hel gruppe af mennesker bliver mistænkeliggjort.”
    Samme weekend hvor skuddramaet i Ferguson, hvor Micahel Brown blev skudt af en betjent efter et butiksrøveri, myrdedes 3 sorte og 16 flere såredes (i internt bandeopgør) med knap en omtale i de nationale medier, hvorimod Ferguson skyderiet gav anledning til massiv demonstration og optøjer blandt byens sorte.

    Like

    Kommentar af synopsisolsen — 23 september 2014 @ 09:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: