Hodjanernes Blog

27 august 2014

Sandheden om den muslimske indvandring til Europa

Filed under: Demografi, EU, EURABIA, Islam, Islamisering, Jihad, Kulturberigelse, Muslim — Hodja @ 07:45

EUROPA

1 kommentar »

 1. Perspektivet er uhyggeligt – men forklaringen bag den manglende formering blandt værtslandenes folk kan sandsynliggøres.
  Jeg har engang haft et stort ønske om at blive bedstefar, men i dag er jeg glad for, at mine to sønner ikke har givet mig børnebørn. Bare tanken om, hvad de små vil blive udsat for i den nærmeste fremtid, Det er så skræmmende.
  I dag er det offentliggjort, at man i bare en enkelt engelsk by har fundet ud af, at 1400 småpiger er blevet seksuelt misbrugt, handlet, pint og plaget, truet med tortur, hvis de ville sladre. Gerningsmændene var hovedsageligt pakistanere.
  Myndighederne har ikke villet høre om det, og politiet har ikke gidet skrive rapporter om det, når man fik øje på en flig af sagen. Lidt i retning af, hvad der foregår i vort tidligere broderland, Sverige, der i dag en en arabisk provins, som vi har broforbindelse til!
  Forskellen på de politisk korrekte og os islamofober er, at de politisk korrekte ikke aner, hvad der foregår, ikke aner, hvad islam står for. Vi andre har vidst hele tiden, hvad der ville komme, men har vi sagt det tydeligt nok, venter der en tur gennem retsmaskineriet for hate speach. Krænkelse af mindretallet, der skal have lov til at udleve deres traditioner.
  Lige nu er jeg meget spændt på de politisk korrektes svar på sagen fra England. Vil de efterhånden se, at det er os islamofober, der hele tiden har været korrekte (bortset fra det “politiske”?

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 27 august 2014 @ 08:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: