Hodjanernes Blog

18 august 2014

Endnu en gang vil medierne bilde dig ind hvor racistisk det amerikanske politi er

På samme måde som de forsøgte at manipulere os i Trayvon sagen forsøger medierne at bilde os ind at Michael Brown fra Ferguson var en forfulgt uskyldighed.

Så sent som i aften brugte DanMarx Radios TV-Avis dette billede af Brown:

MICHAEL_BROWN

Det har bare ikke så meget med virkeligheden at gøre, for til stor fortrydelse for Obama-administrationen, har politiet frigivet denne video:

Du kan læse mere her.

Hvad der er løgn, og hvad der er latin i denne sag, er ikke til at vide på nuværende tidspunkt, men som sædvanligt har medierne allerede dømt politimanden.

3 kommentarer »

 1. Det er selvfølgelig problematisk, hvis han er blevet skudt ubevæbnet. Men jeg havde fra begyndelsen en mistanke om at der her ikke var tale om mors søde dreng. Virker på overvågningsbillederne som en stor skræmmende voldsmand. Du har ret. Politimanden er dømt blandt alle Amerikas sorte samt hvide “venstreradikale” politikere, presse, visse intellektuelle og kunstnere. Denne sidstnævnte servforhellignende “gruppe” er jo nærmest global. Jeg er sikker på at vi efterhånden er temmelig mange, som afskyr dem.

  Like

  Kommentar af EH — 18 august 2014 @ 22:40

 2. Hej Hodja

  ja, det er præcis den samme historie om igen: Den gode uskyldige neger mod den væmmelige hvide politimand.
  Her er et link til endnu en artikel, hvor man kan læse mere : http://www.americanthinker.com/2014/08/the_msms_and_lefts_racism_on_parade_in_ferguson.html

  Jeg må dog tilføje, at hvis det er rigtigt at han blev skudt 6 gange, lyder det som om politimanden overreagerede. Men vi har jo ikke fået at vide, hvor de 6 skud ramte.

  Mvh TrumfEs

  Like

  Kommentar af trumfes — 19 august 2014 @ 16:30

 3. […] skete, men der er jo mange andre muligheder og når man se den video, som hodja allerede har postet her, er man i alt fald ikke i tvivl om at Michael Brown ikke var den søde unge mand, som MSM […]

  Like

  Pingback af Her er det perspektiv, som MSM totalt mangler i dækningen af Ferguson | Hodjanernes Blog — 22 august 2014 @ 16:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: