Hodjanernes Blog

2 juli 2014

Islams “gyldne” periode

Du har sikkert hørt om denne periode, når nogen vil vise at Islam også har gjort noget positivt for menneskeheden

Vi får da at “vide” at Islam i denne gyldne periode sørgede for at gennem viden fra Grækenland/Rom, en viden som ellers var gået tabt.

Et af de steder, hvor denne viden var bevaret, var det berømte bibliotek i Alexandria.
Wikipedia beskriver 4 tidspunkter, hvor viden her er blevet ødelagt.

Den sidste er i år 642, hvor arabere under Kalif Omar ødelagde biblioteket.

Wikipedia skriver:
“In 642 AD, Alexandria was captured by the Muslim army of Amr ibn al `Aas. Several later Arabic sources describe the library’s destruction by the order of Caliph Omar.[34][35] Bar-Hebraeus, writing in the 13th century, quotes Omar as saying to Yaḥyā al-Naḥwī: “If those books are in agreement with the Quran, we have no need of them; and if these are opposed to the Quran, destroy them.“[36] Later scholars are skeptical of these stories, given the range of time that had passed before they were written down and the political motivations of the various writers”

Det er korrekt at der var en kort periode for 1000 år siden, hvor muslimske videnskabsmænd bidrog med nyskabelser inden for matematik og astronomi.
Men denne periode var meget kort og hørte op, da en anden muslimsk stamme eroberede Spanien og satte en stopper for forskning, for – hvorfor forske, når Koranen har den evige sandhed ?

Det er meget sigende at islamister, og de politiske korrekt skal over 1000 år tibage i tiden, førend de kan komme med noget, som – måske -kan bruges som “bevis” for hvad Islam har gjort for menenskeheden.
Jeg skriver måske, fordi videon nedenunder dokumenterer at det var så som så med denne “gyldne” periode:

Her er en video af Bill Warner, som har gravet lidt i myten om Islams “gyldne” periode:

Hvis nogen skulle tvivle på det meget ringe muslimske bidrag til morderne videnskab,
så kig på dette link med en oversigt (med kommentarer 🙂 ) over “muslimske” videnskabsmænd

Taget herfra

8 kommentarer »

 1. Læs denne artikel på dansk om alt det grumme muslimerne gjorde ved den fantastiske kultur- og videnskabsarv bevaret i biblioteket i Alexandria. Skrevet af historikeren John O’Neill.
  http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/01/alexandria-biblioteket-hvad-skete-der.html

  Like

  Kommentar af synopsisolsen — 2 juli 2014 @ 19:17

  • Hej Synopsis-Olsen
   Mange tak for linket, som jeg kun kan anbefale hodjanere at læse .

   mvh TrumfEs

   Like

   Kommentar af trumfes — 2 juli 2014 @ 20:22

 2. Bare tanken om en gylden periode i islam er helt ude i hampen. Efter Muhammed blev alt af kultur ødelagt, og bærerne af kultur blev dræbt eller fordrevet.
  Selv Naser Khader holder af at berette om denne “gyldne” periode, men det er der vel ikke noget at sige til. Han repræsenterer vist stadig – trods sine studier udi kristendommen – islam, selv om han kan gøre lidt grin med det og også lever livet farligt.
  Alle vore politisk korrekte er jo overbeviste om det forgyldte, og Obama Hussein, som har tilsneget sig posten som verdens leder, hævder i fuldt alvor, at islam og muslimerne har være med til at opbygge Amerika lige fra begyndelsen, og at deres bidrag har været uhyre væsentligt for det nye kontinents udvikling og opblomstring. – Der gik vist endda en del år, før der kom den slags over, og lige siden har der været ballade med dem. Men her ligner Naser og Obama hinanden – de forsvarer, hvad der er deres. Deres fælles religion.
  Nogle fremhæver araberne for at have opfundet nullet, hvilket gjorde, at man nu kunne begynde at lægge sammen og trække fra på en helt anden måde end hidtil, hvor man sad og døjede med romertallene. Når man kigger efter, var det i Indien, man fandt på nullet, mens araberne kun har viderebragt det, hvilket de selvfølgelig skal have tak for. Araberne har til gengæld følt så meget for nullet, at det er blevet deres symbol for deres intellekt. De kan kun nul og niks. Ja, man skal måske lige indrømme dem, at da englændere og amerikanere begyndte at pumpe deres olie op (fordi de ikke selv kunne, selvfølgelig), fandt de i 1973 ud af, hvad nullet kunne bruges til. De skulle bare sætte dem efter prisen på olien. På den måde blev nogle arabiske stater styrtende rige (ikke befolkningen, men emirerne), og af disse opsamlede formuer kan de med vestlig hjælp bygge fantasibyer som Dubai (som alle vesterlændinge burde holde sig væk fra), og de kan finansiere moskeer rundt i hele Europa. De kalder dem moskeer, selv om de skal betragtes som fæstningsværker i lighed med de betonblokke, som tyskerne efterlod ved Vestkysten i 1945.
  Den dag, det lykkes for araberne med vore intellektuelles hjælp at underlægge sig vore lande, vil der ikke heller opstå nogen gylden tidsalder. Da går det hele i sort.
  Forbandet være islam og dens opfinder.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 2 juli 2014 @ 22:29

 3. Hej Poul Berg
  Hvor har du ret.
  Prøv at læse denne interviewartikel http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2009/02/muslmske-bedrifter-som-ikke-findes.html
  Dine betragtninger om Obama er spot on. Han omtaler langt oftere Islam positivt end Kristendommen, som derimod får på puklen, hvorimod der så at sige intet kritisk fremføres om Islam. Fantastisk at folk hopper på den limpind.

  Like

  Kommentar af synopsisolsen — 2 juli 2014 @ 22:50

  • Tak, Olsen.
   Den var også værd at få med. Der er bare for få, der får det at se.

   Like

   Kommentar af Poul Berg — 2 juli 2014 @ 23:25

 4. Danmark for godt tusind år siden, Vikingerne og Ase troen samt runerne har ikke standset udviklingen i Danmark, Vikingerne indgik en fredelig ordning med den kristne kirke mod at vi fik lov til at beholde nogle af vores mærkedage, nu har de politiske røvere givet sær privilegier til deres importerede islamistiske stemmekvæg, alle politikere er egoister men stem Dansk Folkeparti ved næste valg, du får hvad du stemmer på.

  Like

  Kommentar af roehakker — 3 juli 2014 @ 00:57

  • For øjeblikket er jeg mere tilhænger af Dansk Samling. De vil slås mere for sagen end DF lige nu.

   Like

   Kommentar af Poul Berg — 3 juli 2014 @ 01:27

 5. Muhamedanernes store bidrag til menneskeheden er, at noget så simpelt som en flyrejse, er blevet til en kompliceret affære.
  Glem ikke alle de arbejdspladser vi har fået som deres tjenere og alle de arbejdspladser der går med præventivt at sikre os mod deres overgreb.
  Jeg er spændt på at høre hvad bedsteforældre for asyl siger til de Radigales nye udspil om 24 års reglen?

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 3 juli 2014 @ 12:20


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: