Hodjanernes Blog

16 juni 2014

Naiv Pave inviterer muslim til bøn og resultatet er som forventet

Fornylig inviterede paven Peres og Abbas til et “bønnemøde” for fred i Rom

Nu var det ikke Abbas selv, der skulle fremsige den muslimske del af fredsbønnerne.

Det outsourcede han med det helt forventelige resultat at muslimen beder om Guds hjælp mod de vantro , dvs mod jøder og kristne , ved at citere fra den bestemt Sura

Og ikke nok med det, da det – omsider – gik for for Paveriet, udgav de en video, hvor de havde fjernet netop denne del !

Man skulle jo ikke tro at et fredsmøde var ensbetydende med en bøn og Guds hjælp mod de vantro ! læs mere her

De nægtede også at der var fusket med videoen, indtil den u-redigerede version kom frem.
Pinligt!

Se selv.
Hvis du ikke giver høre bønneriet, så spil frem til 3:49 og døm selv

Her er et link, der beskriver i større detaljer, hvad det “fromme” ønske om Guds hjælp mod de vantro betyder

Taget herfra

6 kommentarer »

 1. Kære alle.
  Specielt på en side som denne burde man gå mere ind på det korrekte.
  Her står anført, at muslimen beder om Guds hjælp!
  Selv om både danske biskopper og nu også selve paven tror, at muslimerne beder til Gud, så kan intet være mere forkert.
  I islam er det ikke Gud men Allah, man beder til, og der er helvede til forskel. Alle, der tror på Gud, bør vide, at Allah er den, vi i trosbekendelsen forsager. I kirkerne fremsiger man søndag efter søndag ordene: Vi forsager Djævelen (= Allah/Muhammed) og alle hans gerninger og alt hans væsen!
  De politisk korrektes fromme ønske om en forsoning mellem Gud og Djævelen kommer aldrig til at ske.
  Islam er en opdigtet religion, der ikke skal fedtes for i ydmyghed. Islam bør bekæmpes med alle til rådighed stående midler.
  I det mindste, hvis vi og civilisationen skal overleve.
  Skriv aldrig Gud, når der menes Allah.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 16 juni 2014 @ 21:45

 2. Måske paven snart bør blive sig sit ansvar og sin stilling bevidst og droppe alt “interfaith”-vrøvlet.
  På djævlekulten islam virker kun håndfaste midler.
  Det er på tide, at overveje at kalde til korstog mod de vantro, ganske som de skriger på jihad.
  Nok kan paven ikke tilbyde 70 jomfruer – eller 70 hvide rosiner, som teksten retteligt siger – men syndernes forladelse for korsfarere er heller ikke at kimse af.

  Like

  Kommentar af T. Snorrason — 16 juni 2014 @ 23:29

 3. Måske politikerne skulle afskaffes og demokratiet skal genindføres, religion har intet med Dansk liv og levned at gøre, derfor skal politikerne smides på møddingen og tingsretten genindføres.

  Like

  Kommentar af roehakker — 18 juni 2014 @ 00:31

  • Kære roehakker.
   Det er muligt, at du ikke har så meget til overs for religion eller religioner. Det kan endda være, at du har ret i, at den slags er humbug hele vejen igennem.
   Nu ligger det sådan, at mennesker overalt på kloden til alle tider har troet på et eller andet – nogen i frygt og andre i glæde. Mange steder har man frygtet onde ånder, så man har fundet det nødvendigt med ofringer. Ikke bare dyr, men også mennesker er blevet ofret gennem årtusinder.
   Religionerne er der, hvilket med muslimsk indvandring bliver mere og mere tydeligt for enhver, der i vort velfærdssamfund næsten har glemt det. Islam er en religion, om hvilken man kan sige, at den er ren og skær menneskeskabt af en vanvittig politiker, der skulle bruge folks naturlige religiøse fornemmelser til at opbygge et verdensherredømme. Da man efter Muhammeds død ikke rigtig kunne blive enige om, hvordan man skulle digte videre på hans åbenbaringshistorier – eller snarere hvem der skulle overtage den politiske magt efter ham, delte man sig op i et par grupper, som aldrig kunne anerkende hinanden, hvilket vi ser i dag i alle de arabiske lande, hvor man myrder løs på hinanden med det formål at indføre sharialovene i den form, man nu mener, de skal være. Dette er et spil om den ultimative ondskab.
   Det er muligt, at du ikke anerkender Kristus og kristendommen, men du må i det mindste medgive, at det er, hvor den findes, at livet kan leves. De kristne i de vestlige lande er dem, der har bragt velstand og fremskridt, og det er fra dem, al nødhjælp udgår til alle andre.
   Når du siger, at religion ikke har noget med dansk (dansk skal skrives med lille d) liv og levned at gøre, så er det nok den største misforståelse, du nogensinde har været ude i. Uden den kristne religion gennem tusind år ville Danmark nok have lignet de arabiske landes barbarier, så selv om du ikke tror på noget, bør du være taknemmelig mod dem, der har troet på den barmhjertige Gud i modsætning til den hævnende Allah, der kun har bedt sine troende om hævn, drab og seksuel udnyttelse af enhver kvinde, der krydser deres vej. Når jeg nævner Allah, ligger der bagved kun tanken om Muhammed, idet Allah er Muhammeds opfindelse.
   En af de virkelig interessante forskelle mellem islam og kristendom er, at der ikke findes et eneste vidnesudsagn om Muhammeds åbenbaringer. Ingen har nogensinde oplevet andet, end hvad han selv fortalte efter sine hulebesøg. De fleste ved og kan indse, at alle åbenbaringerne var til hans egen personlige fordel. Omkring Jesus var der til gengæld masser af mennesker, der så og oplevede hans gerninger, og de har berettet om dem i vide kredse, selv om han bad dem ofte om at tie med det.
   Men om man tror eller ikke tror, eller som de fleste kan tillade sig ind imellem at tvivle, så er livet altså forskelligt, alt efter hvilken religion, der kom til at præge det samfund, man er født ind i. Hvor kristendommen findes, har man lov til at tvivle. Inden for islam, hvor intet bevis eller god gerning har fremgået nogensinde, kan tvivlen derimod koste livet. Med en sløv kniv får man hovedet skåret af, og for at de yngste kan lære om denne såkaldte fredens og tolerancens religion på rette vis, sætter man af og til drengebørnene til at skære, mens nogle voksne holder offeret.
   Alt dette kan Obama, paven og en del af vore præster og biskopper, de fleste politikere i EU og alle vore socialister ikke se. Befolkningerne i Vesten er dog ved at vågne.

   Like

   Kommentar af Poul Berg — 18 juni 2014 @ 01:48

 4. kære hr. Poul Berg.
  Jeg er medlem af den Danske folkekirke, og er ikke imod religion, det jeg opponere imod er politikernes knæfald for islam i Danmark, islam er udemokratisk, tyrannisk og undertrykkende, derfor væk med de politikere i Danmark der tilgodeser islam og er med til at nedbryder demokratiet i Danmark.

  Like

  Kommentar af roehakker — 18 juni 2014 @ 11:20

 5. Muslimer er en sygdom.

  Skadedyr skal have gift.

  Paven fatter ikke en skid af kristendommen.

  Like

  Kommentar af Knud Larsen — 19 juni 2014 @ 12:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: