Hodjanernes Blog

1 februar 2014

Oxfam til grin

De troede de kunne tvinge Scarlett Johansson til at hoppe på den antiisraelske vogn

Oxfam – som en ægte nyttig idiotisk venstreorienteret organisation – kan ikke lide Israel. Derfor forlangte de at Scarlett Johansson, som en af Oxfams ambassadører skulle undsige den reklamekampagne, hun var i færd med at lave for SodaStream (et israelsk firma). SodaStream har over et dusin fabrikker rundt i verdenen.

Men det, der irriterer de nyttige idioter, er den ene fabrik i Judæa-Samaria. Den er placeret i – uha da da – en bosættelse, og selv om den har ansat 500 lokale palæstinensiske arabere og israelske arabere sammen med en masse jøder – alle ansat på samme israelske vilkår med samme løn for samme arbejde etc – så vil Oxfam og Co hellere have at fabrikken lukker.
Så kan de 500 arabere jo prøve at finde et lignende job hos Abbas og Co, et job der også betaler 4 gange så meget som i Abbas paradis.

De arabiske ansatte er glade for at arbejde der : læs her

Men Oxfam havde gjort regning uden vært. I stedet for at fyre SodaStream fyrede Scarlett Johansson Oxfam. Hun har gjort en masse – gratis – PR arbejde for dem, men det er åbenbart ikke nok.

Det eneste jeg vil klandre Scarlett Johansson for er at hun ikke har forladt Oxfam den dag, hvor Desmond Tutu , den kendte sydafrikanske antisemit, også blev ambassadør for Oxfam. Men bedre sent end aldrig.

Canada’s Minister “of Employment and Social Development and Minister for Multiculturalism” vil ikke længere støtte Oxfam og skyndte sig ud for at købe en sodastream:

Så måske skulle SodaStream takke Oxfam for at den gratis reklame ! Prøv bare at søge på sodastream på youtube (sorteret på dato) og se, hvor meget gratis reklame de nyttige idioter (og Scarlett Johansson’s moralske fiber) har genereret 🙂

Læs mere her

OPDATERING:  You’re probably wasting your money if you give it to Oxfam and you’re probably wasting your time if you’re one of the 22,000 volunteers who help out at Oxfam.

Oxfam

2 kommentarer »

 1. Oxfam har ikke opdateret deres “Ambassadors” liste endnu Scarlett Johansson er stadig på deres liste!

  http://www.oxfam.org/en/ambassadors

  Like

  Kommentar af Santor — 1 februar 2014 @ 20:48

 2. Godt gået Scarlett. Halv dansk og halv jødisk. Det bliver jo ikke bedre 😀

  Like

  Kommentar af Michael Jensen — 2 februar 2014 @ 14:59


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: