Hodjanernes Blog

6 december 2013

Sådan vil regeringen forære dine skattekroner væk

Venstre og Dansk Folkeparti langer ud efter regeringen, fordi den på initiativ fra EU-Kommissionen har droppet et optjeningskrav, der ville give færre udlændinge ret til en dansk børnecheck.

Men der er ifølge Helle Thorning-Schmidt ikke så meget at komme efter.

»Det er jo EU, der har gældende ret på det her område, og det administreres selvfølgelig efter gældende ret,« konstaterer statsministeren.

1 kommentar »

  1. Dagpenge, Børnecheck og SU – alle under pres. Det næste bliver Folkepensionen. YES! Man kan kun håbe. Massiv indvandring har tæret gevaldigt på velfærdsstaten, men det var ikke nok til at få folk op af sofaerne. Grænserne vidtåbne for tilrejsende såkaldte asylansøgere og østeuropæiske tyvebander og tiggere, men stadig ikke nok til at få folk op af sofaerne. Et hastemøde, jeg ved ikke hvad der er kommet ud af det, har netop væres afholdt i den europæiske førerbunker om såkaldt velfærdsturisme, men ikke nok til at få folk op af sofaerne, men folkepensionen? Når den bliver truet, som det næste i rækken? Wow . når det sker, så taler om vi om et hav af blåt hår på rådhuspladsen. Når så det hele skrider, for EU siger jo at vi skal uddele af alle goder til alle der ikke har bidraget, så mangler folk lige pludselig kul til Weber grillen, men, det er ok, for de har alligevel ikke råd til kødet at komme på den. For skatterne og afgifterne stiger, mens velfærden smuldrer. Se, det vil få folk op af sofaerne, og når det sker, så vælter EU tilslutningen og vi har en chance for at få vores land tilbage.

    Like

    Kommentar af Lightmann — 7 december 2013 @ 06:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: