Hodjanernes Blog

30 november 2013

‘Forskeren’ Leila Stockmarr har fundet årsagen til manglende udvikling i det såkaldte Palæstina

Besættelsen er den centrale barriere for udvikling og en kilde til ustabilitet – men den adresseres sjældent som en del af bistandsdiskussionen ud ad til.

Det er altså jødernes skyld mener ‘forskeren’. Hun fortsætter:

Ligesom det adskillige gange er blevet dokumenteret, at Israel decideret ødelægger bistandsprojekter finansieret af danske skattekroner. Uden konsekvenser.

At besættelsen, manglen på adgang til ressourcer, en selvstændig økonomi og den voldelige kontekst er forårsaget af jøderne har vi et eksempel på her:

Palestinians looted dozens of greenhouses on Tuesday, walking off with irrigation hoses, water pumps and plastic sheeting in a blow to fledgling efforts to reconstruct the Gaza Strip. American Jewish donors had bought more than 3,000 greenhouses from Israeli settlers in Gaza for $14 million last month and transferred them to the Palestinian Authority. Former World Bank President James Wolfensohn, who brokered the deal, put up $500,000 of his own cash. The greenhouses are a centerpiece of Palestinian plans for rebuilding Gaza after 38 years of Israeli occupation. The Palestinian Authority hopes the high-tech greenhouses left by the Israelis will provide jobs and export income for Gaza’s shattered economy.

Det er den samme Leila Stockmarr, som DanMarx Radio påstår IKKE er talsmand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, når de bruger hende til at udtale sig om Israel-Palæstina spørgsmål. Altså ganske neutral og objektiv forsker – dog lige med endnu en ubetydelig vinkling – tæt forbindelse til Einheilslisten – medlem?  Det eneste positive, man kan sige om artiklen, er, at hun indrømmer, at bistandshjælp til Pæstilenserne ikke virker. Så lad os få den afskaffet – straks.

STOCKMARR

4 kommentarer »

 1. Jeg mener også at al bistand til Pestilinenserne skal ophører Pr. D.D.

  Overfør hele beløbet, ubeskåret og også gerne resten af den Danske ulandsstøtte, til den Israelske forsvarsindustri og pengene vil endelig gøre nytte.

  Like

  Kommentar af Santor — 30 november 2013 @ 18:46

 2. Erstat ‘overfør’ med ‘invester i’, så kommer vi ovenikøbet til at tjene fedt på det 🙂

  Like

  Kommentar af Hodja — 30 november 2013 @ 19:21

 3. Jeg er næsten sikker på, at Leila “Khaled” Stockmarr er datter af Niels Stockmarr og Lone Johnsen. Parret har har skrevet en bog om pestelensien.

  Den Lone Johnsen der som medlem af Blekingegadebandens politiske gren, partiet VS, skrev under på en erklæring om, at støtte og samarbejder med PFLP i et og alt. Åbenbart inklusive en ny omgang jødeudryddelse.

  Og mens vi er ved den personkreds. Jeg så for nylig, VSeren Steen Folke gift med Gunvor Auken og med dom for han ikke er anti-semit udtale sig om engagement i den såkaldte “Fredsbevægelse”, at han ikke var ubetinget pacifist. Pestilenserne skulle naturligvis være bevæbnede og visse konflikter kun kunne løses med magt.

  Så sagen er nok, at han ikke er antisemit, det er kun den jødiske del af semitterne han vil have udryddet.

  Like

  Kommentar af Hans Und — 1 december 2013 @ 03:19

 4. Nu har DR ikke længere Ole Sippel eller Jens Nauntofte, så er det jo godt, at de kan føre hende i felten som “forsker” altså uafhængig.

  Like

  Kommentar af Britta — 1 december 2013 @ 09:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: