Hodjanernes Blog

17 november 2013

Polititopp Magnar Pedersen i Vestfold vil gjøre nedlagte forsvarsfort i Nord-Norge om til fengsler for utenlandske kriminelle.

Han viser til at det står mange nedlagte kystfort og forsvarsanlegg tomme i Nord-Norge som kan bli fengselsplasser.

Forsvaret har jo lagt ned mye i Nord-Norge, men bygningene står der tilgjengelig. Jeg mener man bør vurdere å sende utenlandske kriminelle som likevel skal utvises etter soning til egne fengsler i nord. Personer som ikke har familie eller annen tilknytning til noe sted i landet kan likevel sone der som i et overfylt fengsel på Østlandet. De har ingen familiær eller annen tilknytning til området utover at de bedrev kriminalitet der, sier Pedersen.

Han er lei av å måtte sende kriminelle personer tilbake på gata fordi fengslene er for fulle i Vestfold, Buskerud og Telemark.

Mere på Nordlys

4 kommentarer »

 1. Endelig tør man fra politiets side åbne munden og fortælle om virkeligheden. Det hjalp åbenbart at få så Stolt en Berg væltet af statsministertaburetten. Taburetten er et underligt ord. Det kan også betyde retten til at udstede et tabu – noget, man ikke må snakke om, hvis man vil være politisk korrekt. Også et underligt ord, korrekt, når det i virkeligheden betyder forkert.
  Menneskerettighedsdomstolen vil nok også få svært ved at argumentere imod, hvis man tager en forbryder fra Gdansk, der ligger i Nordpolen, og anbringer ham tæt på Nordpolen. Alle de socialistiske fortalere for forbrydernes rettigheder må også få det svært, da anbringelsen deroppe i en vis grad minder om det system, de aldrig har haft nogen indsigelse imod, nemlig deres kollegers forvisning af folk til Sibirien.
  Hvad skal fangerne så få tiden til at gå med deroppe. Ja, der er jo ingen, der forlanger, at de skal arbejde sig til døde uden klæder og mad, som kommunisterne lod dem gøre i Sibirien. Der er ikke noget i vejen for, at man kan tage dem med på skovtur, hvor man beder dem fange de skabninger, der bærer gevir. Ikke at forveksle med vogterne, der bærer gevær. Derefter kan kommandanten råbe højt og tydeligt: “Rens dyrene og gnub dem varme!” Problemet opstår først, når det er muslimske fanger, da de jo ikke på nogen måde må være med til at forberede julen for os vantro, der gerne ser Nicolaus med nydelige dyr for kanen.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 17 november 2013 @ 02:07

  • Der mangler i høj grad en jernbane helt op nordpå, det var da et projekt, der kunne opsluge en hel del fanger 🙂

   Like

   Kommentar af Hodja — 17 november 2013 @ 14:18

   • Nej, Hodja. Ikke noget med skinner, for så forsvinder de bare spor-løst.

    Like

    Kommentar af Poul Berg — 17 november 2013 @ 16:24

   • Har du slugt Rune T. Kiddes aske? 🙂

    Like

    Kommentar af Hr. Naturli' — 22 november 2013 @ 18:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: