Hodjanernes Blog

6 oktober 2013

Sverigedemokrat død efter racistisk overfald

När Erik Björkman, som var medlem i Sverigedemokratisk ungdom, SDU, skulle bege sig hem en kväll i augusti blev han utsatt för ett brutalt överfall med svenskfientligt rasistiska förtecken.

erik-björkman-225x300Nu är han död.

Hvis en Sverigedemokrat havde udøvet dødsvold overfor en indvandrer, hvad havde vi så set i medierne? Hvor mange fakkeltog var der blevet afholdt? Hvad hører vi nu?

Dødsårsagen er ikke klarlagt endnu, mit gæt vil være et subduralt hæmatom, og muligheden for en bevidst eller ubevidst lægefejl kan ikke udelukkes. Får Sverigedemokrater samme behandling som andre svenskere?

9 kommentarer »

 1. Der bliver Intet fakkeltog, Intet levende lys og blomster, I medierne hører vi intet, Men det gjorde vi hvis det gik ud over en Islammer.
  Hvor mange lig skal der på bordet inden politikerne og myndighederne vågne op.
  Jeg håber de vågner inden folket gør. !!

  En nyhed fra den 4/10. En mand fik stjålet sin computer, og der var et sporingsprogran i den, så den bestjålne sporede computeren til at være i sandholmlejren.

  Dette informerede han så politiet om, men disse røvhuller ville ikke tage sig af det.
  Informationen kan nok læses i BT.

  Like

  Kommentar af Tempelridderen — 6 oktober 2013 @ 22:55

 2. Den gode svensker blev overfaldet, sparket og banket, blot fordi han var svensker(djævel) – ja, måske endda lidt mere svensker end folkene i regeringen. Han var ikke medlem af syvkløveren, så derfor er det hans egen sag. Han kunne jo bare have valgt den rigtige side som Oluf Palme og den anden kvindelige socialdemokrat (det var ikke Mona Salin, men en der lignede hende i tankegangen – det er svært med de navne). Da de blev dræbt, blev der gjort noget ved sagen, men nu? Næh, nej. Hvem kunne tro, at det havde noget med had-kriminalitet at gøre? Han befandt sig bare et forkert sted i det øjeblik, så det var et hændeligt uheld.
  Hvis nogle af mine kolleger – gode danskere – skulle blive udsat for noget lignende, vil jeg opfordre til, at man i situationen råber af sine lungers resterende kræfter: “Jeg er Radikal! – Jeg er Radikal!”
  Hvorfor skulle man gøre det?
  Jo, hvis man ikke overlever, er det bedre, at der dør en skide Radikal Venstre-person end en god, dansk mand.
  Overlever man, kan man jo bare trække erklæringen tilbage og forklare, at man var sindssyg i gerningsøjeblikket.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 6 oktober 2013 @ 23:42

 3. Hvis vi konstant skulle rende i fakkeltog for alle ofrene for de naive, uvidende og uansvarlige politikeres og den selvgode, gloriepudsende PK-“elite”s letsindige sociale eksperimenter med multikultur i fuld skala – uden bare den mindste skygge af et demokratisk mandat NOGENSINDE – , så vi ville knapt nok behøve at have elektrisk lys i gaderne 😦

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 7 oktober 2013 @ 02:12

 4. Tough times for conservatives.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 7 oktober 2013 @ 02:30

 5. OT
  http://www.familysecuritymatters.org
  kunne jeg godt tænke mig at se i blogrullen

  Like

  Kommentar af barfbag — 7 oktober 2013 @ 09:46

 6. OT
  Hvis man på
  http://www.amazon.co.uk
  indtaster forfatternavnet “edward cline” viser drop-down-menuen 1. “edward cline” og 2. “edward cline in Books”. Klik på “edward cline in Books” og der vises blandt mange andre bøger hans “Sparrowhawk”-romaner. Men det er hans – konservative – kommentarer til tidens begivenheder, skrevet på internettet bl.a. her: http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/critical-tunnel-vision-at-the-washington-times
  som interesserer mig. Kommentarerne kommer også senere i bogform, som kan ses på og købes fra amazon: bl.a. denne jeg lige har købt:”Corsairs & Freebooters. A Collection of Pungent Remarks In the War of Ideas.” Hans bøger udgives på “Patrick Henry Press”. Hvis man googler: “patrick henry” , vises bl.a. denne sætning: “patrick henry give me liberty or give me death”. Patrick Henry var en amerikansk patriot og politiker i befrielseskrigen 1876-1883 mod kolonimagten England, kendt for sine taler, hvoraf han afsluttede en af disse med ordlyden: “Give me liberty, or give me death!”. Han levede fra 1736 – 99. http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Henry skriver om denne patriot. Kommentarerne til tidens begivenheder og personer, bl.a. Clinton-politiker-parret er fremragende og Edward Clines politiske kommentarer er yderst rammende og læsværdige.

  Like

  Kommentar af barfbag — 7 oktober 2013 @ 10:20

 7. Det største problem i Danmark er en rockerborg i Vanløse. Tsk

  Like

  Kommentar af Ciska — 8 oktober 2013 @ 00:58

 8. Nyt overfald på svensker: http://www.d-intl.com/2013/10/08/nar-svenskar-misshandlas-rader-storsta-mojliga-tystnad/

  Like

  Kommentar af Hodja — 8 oktober 2013 @ 21:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: