Hodjanernes Blog

1 oktober 2013

Uge 39: 1808 nye svenskere

Filed under: Asyl, Demografi, EURABIA, Europa, Immigration, Jernhesten, Sverige — Jernhesten @ 09:58

Migrationsverket.se: Under vecka 39 sökte totalt 1 808 personer asyl i Sverige, en minskning med 52 personer jämfört med veckan innan.

Jernhestens kommentar: I sidste uge kritiserede Skjoldungen mig for at kalde dem asylansøgere. Jeg burde i stedet have skrevet at Sverige i forrige uge blev invaderet af 1859 personer, som efter at have udtalt trylleordet “asyl”, blev stemplet ind af Migrationsverkets flittige medarbejdere. Herefter blev de indkvarteret under hotel lignende forhold og må så imødese en ventetid på nogle måneder før – de i kraft af deres automatiske fortrinsret – bliver tilbudt en lejlighed foran svenskere som i årevis har stået på venteliste.  Efterfølgende venter der dem livslang offentlig forsørgelse og skulle de begynde at kede sig, så er de velkommen til at forsøde tilværelsen med fx voldtægt af småpiger. Der kan højest blive tale om et kortere ophold på en koranskole med fuld forplejning af halalkød.

Det ser i øvrigt nu ud til at tallet er ved at stabilisere sig omkring de 1.800 om ugen – ca. 7.250 personer over de sidste 4 uger. Det får mig så også til at tænke på et indlæg fra Morten Uhrskov, som for nu 1 år siden – under overskriften “Kun ganske kort tid igen i Sverige” skrev følgende:

Mere og mere tyder på, at situationen i Sverige, hvad angår asylsøgere, er kommet helt ud af kontrol. Der ankommer for tiden 1.300 asylansøgere til Sverige…om ugen. Mere end 30.000 ventes at få bevilget asyl om året i de kommende år.

Ganske kort tid er blevet til 1 år. 1.300 personer er blevet til 1.800 personer. Grænserne flyttes hele tiden – og det er i mere end en forstand..

1 kommentar »

  1. Eftersom tilslutningen til Sverigedemokraterne hele tiden stiger, og den svenske regering efterfølgende straffer den svenske befolkning for det ved at øge antallet af besættere, kan antallet jo kun stige.

    Like

    Kommentar af Hodja — 1 oktober 2013 @ 12:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: