Hodjanernes Blog

23 september 2013

Sverige: 1859 asylansøgere i sidste uge

Filed under: Asyl, Bloggere, Danmark, Demografi, EU, Immigration, Jernhesten, Sverige — Jernhesten @ 17:30

Det var faktisk færre end i sidste uge hvor tallet var oppe på 1892!

Migrationsverket: “Under vecka 38 sökte totalt 1 859 personer asyl i Sverige, en minskning med 34 personer jämfört med veckan innan. De fem största grupperna utgör 75 % av dessa.”

I løbet af de sidste 3 uger er det i alt kommet 5466 asylansøgere hvilket på årsbasis svarer til et tal på omkring 95.000!

4 kommentarer »

 1. Hvis man ikke kan mærke de små hår på armen rejse sig så er man ikke klar over konsekvenserne!

  Like

  Kommentar af Santor — 23 september 2013 @ 18:08

 2. “Asylansøgere”? – De behøver jo end ikke ansøge, men får PUT helt automatisk.

  Like

  Kommentar af SkjoldungenSkjoldungen — 23 september 2013 @ 18:23

 3. Der er i den civiliserede verden – ja helt ud i de små kommuner – en regel om, at en jordejer ikke bare kan gøre, som han har lyst. Mange ville aldrig få lov til at bygge svinestalde og gylletanke i områder, hvor det kunne ødelægge alt for alle andre. Der skal foreligge en godkendt lokalplan, inden man kan gå videre.
  En, der bor klos op ad kommunegrænsen, skal vel også tage hensyn til beboerne i den nærliggende kommune. Hvorfor skal det kun gælde kommuner og regioner inden for grænserne i et lille land?
  I Sønderjylland havde man engang for ikke så længe siden en sag med tyskerne, der havde anbragt en losseplads i betænkelig nærhed af Danmark – den blev fjernet. Svenskerne har måttet rette ind med deres atomkraftværker (eller har de? – jeg ved det ikke helt), i hvert fald var Poul Nyrup (for den, der har glemt det, var det engang en såkaldt statsminister i DK, der gik meget ind for stuerenlighed) meget ivrig efter at få fjernet et anlæg derovre. “Vi ka’ ik’ bar’ se væk fra Barsebäk”, sagde man.
  For at holde os til det dansk/svenske naboskab må vi nok til at overveje, hvad der måtte være den største trussel mod os fra deres side af sundet.
  En læk i Barsebäk ville ganske sikkert kræve mange menneskeliv – lidt afhængig af vindretningen. Men det ville dog være en anstændig død på trods af tragedien. Overlevende ville kunne sørge uden græmmelse.
  Helt anderledes er det med svenskernes befolkningsudskiftning, der af helt naturlige årsager vil dræbe os alle på skammelig vis. Den tragedie vil ramme hele Norden. Det bliver ikke en tilfældig udledning af farlige stråler og partikler, som måske aldrig kommer. Katastrofen med indvandringen blev sat stille og roligt i gang, da den første arabarbar blev udnævnt til præmieborger. Ikke bare præmieborger, men også ko-raner, hvilket betyder præmietyr. I heldigste fald for ham har han fuld besætning i soveværelset, hvilket vil sige fire individer, han kan avle på, som han har lyst. Denne lyst har han, for den er indpodet fra barndommen af, idet hans lovbog siger, at avleprocessen er det vigtigste her i livet. Lysten er endog forstærket med løftet om, at skulle han gå til ved det, venter der ham ubegrænsede muligheder i det hinsides, hvor det dog vist kun er fornøjelsen ved akten, der kommer ham til gode. Der er nok ikke tale om flere fødsler i det hinsidige, men i det dennesidige skulle han let kunne komme op på et antal af fyrre arvinger plus det løse ved tvangsavling på indvandrerlandets uskyldige ofre, der ikke modtager beskyttelse fra sine egne.
  Nogle velmenende politikere mener, at det vil gå fint, selv om der bliver rigtig mange med den indstilling og opdragelse, men man glemmer at tage i betragtning, hvad der også kræves af disse præmietyre. De skal i følge samme bog dræbe os. Men det kan ikke passe, siger man. Vi giver dem jo alt, hvad de har brug for.
  Her kunne man opfordre til at se lidt på, hvordan det går i de lande, hvor de har opnået flertal ved erobringer, indvandring og fødsler. Her brænder, sprænger, snitter og halshugger man vildt rundt mellem anderledes troende i den oprindelige befolkning – men det gør vi andre klogest i ikke at lægge mærke til, og siger man noget om det, kommer man efter os.
  Hvem kommer efter os? Ja, det er da vore egne. Politiet, sagførere og dommere, men værst af alle De Radikale.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 24 september 2013 @ 03:17

  • Glimrende indlæg igen Hr. Berg.

   Dog må jeg sige, at De virker en kende pessimistisk. Jeg har læst, at det skulle dreje sig om 2000 syrere om ugen, men det er jo i virkeligheden mindre end 1900 af disse syrere, som det drejer sig om. Så er det jo slet ikke så galt.

   Like

   Kommentar af Hr. Naturli' — 25 september 2013 @ 01:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: