Hodjanernes Blog

8 september 2013

Trafik-terror: Kærestepar ramt af vandmelon på motorvej

Filed under: Bloggere, Jernhesten, Politik — Jernhesten @ 08:51

BT: Et kærestepar fik sig fredag nat noget af en forskrækkelse, da deres bil blev ramt af en flyvende vandmelon

(Uddrag)En totalsmadret bagrude og en bil smurt ind i vandmelon og glasskår. Sådan så kæresteparret Ryan og Kristinas røde Hyundai ud, efter de fredag nat fik kylet en vandmelon ind i bagsmækken.

Parret, der ikke ønsker at stå frem med efternavn, er dybt chokerende, efter en bil med ca. 160 km/t kørte op på siden af dem på motorvejen og smed den store frugt efter dem:

 – Det er lidt uvirkeligt. Hvorfor vil nogen dog gøre sådan noget? Havde den ramt 10 cm længere til højre, kunne den have ramt min kæreste i hovedet, og så havde vi måske kørt galt. Vi har været heldige, siger Ryan, der var passager i bilen.   
 
Christina havde netop hentet sin kæreste i København, efter han havde tilbragt sin aften i Tivoli og efterfølgende fået en øl med vennerne på en bar. Fredag nat kørte parret, der er sidst i 20’erne, ud af Hillerød-motorvejen med ca. 100 km/t, da en sort bil pludselig kørte op på siden af dem. Ingen af dem nåede at observere, at personerne i bilen åbnede vinduet og kastede en vandmelon, der ramte bagsmækken og efterfølgende røg ind ad bagruden, som blev totalsmadret.  

– Vi sad jo og snakkede roligt med hinanden. Så vi lagde ikke mærke til noget. Det var næsten, som om der sprang en bombe. Den eksploderede med et ordentligt tryk, og vi kunne intet se, siger Ryan, der bad sin kæreste starte vinduesviskerne.

Den sorte bil forsvandt ud i mørket uden at stoppe op og kørte videre ud ad opkørslen mod Værebro. Christina satte farten ned og fik manøvret bilen ind til siden. Begge var de smurt ind i melon og glasskår.

Jernhestens kommentar: En sort bil… Det skulle vel ikke være en BMWallah, som er på vej mod Værebro? Og skulle det her være kulturberigere som står bag, så kan man i det mindste hævde at islam fornyer sig – fra sten til vandmeloner!

4 kommentarer »

 1. Det må ligesom stenkast fra motorvejsbroer betragtes som et drabsforsøg. Desværre bliver disse forbrydelser meget sjældent opklaret.

  Like

  Kommentar af louisbknockel — 8 september 2013 @ 10:13

 2. Det er ikke trafik-terror. Det er hverdags jihad.

  Hverdags jihad er når muligheden opstår og jihadisten anser det for sandsynligt at han kan slippe af sted med sin gerning uden at blive fanget eller at gevinsten anses for at være større end tabet.

  Like

  Kommentar af Santor — 8 september 2013 @ 10:49

 3. Bortset fra det uhyggelige ved disse islamiske angreb, der tages til efterretning som en naturlig ting, undrer jeg mig ofte over journalisternes evner til at beskrive tingene.
  Den ene gang efter den anden læser man om “frontalt” sammenstød, selv om de måske glider ind i hinanden fra alle mulige andre vinkler – men nu i dag taler man så om en “totalsmadret” bagrude. Nu er det sådan med bagruder, at enten bliver de smadret, eller også holder de. Når man bruger ordet totalsmadret, er det forsikringsbranchens opgørelse for, hvornår man vil reparere en bil efter et uheld, og hvornår man ikke vil.
  Grænsen bliver sat lavere og lavere, hvilket har gjort det næsten umuligt for værkstederne at overleve. Masser af biler kunne repareres til mekanikernes fryd.
  Se bare på muslimerne, der køber BMW’er, som de sætter i stand og maler sorte, så de kan bruges som en slags kampvogne i trafikken. Deres biler burde totalsmadres. Sker det i forbindelse med en terrorhandling mod folk fra værtslandet, kan de oven i købet opnå den gevinst, at de ryger direkte ind i det himmelske bordel, hvor de 72 jomfruer venter med længsel på at blive defloreret. Når han er færdig med det, kan man forestille sig, at han er totalsmadret et par dage.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 8 september 2013 @ 12:32

 4. Nu vil venstrefløjen sikkert begynde at argumentere for den positive indflydelse etnisk madkultur har på danskerne, og vi derfor skal have fri indvandring. Vi kan bogstavelig talt *labbe* det i os!

  Det vil naturligvis først ske efter, at de benægter at ”bombningen” er begået af de sædvanlige/unævnelige. Når det ikke længere kan benægtes, vil de forsikre os om, at ”det ligeså godt kunne være begået af danskere”. Anne Baastrup vil supplere med en personlig anekdote om, at hun selv har bevidnet en pæredansk kvinde plukke brombær langs en grøftekant, hvilket snildt kan sidestilles med kulturbekrigernes gerning. Konklusionen vil deraf lyde, at ”danskere og indvandrere er lige gode om det”.

  Det hele kulminerer med, at den ansvarlige gerningsmand får overrakt Integrationsprisen 2013 som ”Årets nydanske forælder” for at havde ”udvist forældreansvar og engagement i lokalsamfundet”.

  OT: Er bloggen blevet 50% norsk?

  Like

  Kommentar af Aida — 9 september 2013 @ 10:20


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: