Hodjanernes Blog

26 august 2013

Messerschmidt om EUSSR’s fælles asylpolitik

Filed under: Asyl, Bloggere, Demografi, EU, EUSSR, Illegale, Inklusion, Jernhesten, Jura, Politik — Jernhesten @ 19:05

DenKorteAvis: Klar information om de vanvittige tiltag som vi “tvinges” til at acceptere.

Den 12. juni vedtog EU-parlamentet således: Et inkluderende velkomstprogram for ulovlige indvandrere. Med dette program vil asylansøgerne fra begyndelsen af 2015 stå med en helt ny vifte af garanterede mindste-rettigheder, når de går i land i Europa.

Det bliver næsten umuligt at berøve dem deres bevægelsesfrihed; modtagerlandet skal tage hensyn til deres seksuelle orientering, alder, spisevaner og m.m.; de får automatisk ret til at søge arbejde; mindreårige kan automatisk blive familiesammenført med slægtninge i andre EU-lande end modtagerlandet; (og om der virkelig er tale om en mindreårig, det kan den mindreårige nærmest selv bestemme!).

EU-landene får en standard-tidsfrist på 6 måneder til at afgøre en asylansøgning, og den afviste asylansøger er garanteret juridisk og økonomisk bistand til at anke afgørelsen.

Jernhestens kommentar: EU bevæger sig mere og mere væk fra de gamle tanker om et frihandelsområde over til en politisk union, som uden demokratisk kontrol bliver styret af overbetalte embedsmænd. Samtidig med det ser man at befolkningerne i de fleste (måske alle?) medlemslande har et udtalt ønske om en strammere kurs på udlændingeområdet.

Messerschmidts oplysninger her viser derfor at afstanden mellem de politiske beslutningstagere og den indfødte europæiske befolkning vokser og nok aldrig har været større end den er i dag. Hvis der ikke findes politikkere som har tænkt sig at handle ud fra deres vælgeres interesse, så vil konsekvensen være en stigende trussel mod demokratiet som styreform.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: