Hodjanernes Blog

17 august 2013

Den religiøse boltpistol

Cash Knocker til religiøs slagtning.

Bedøvelsespistol med aftrækker. (Kaliber .25 max. 6,0 Grain) Enkel konstruktion. Pålidelig og hurtig.Meget kraftig effekt. Minimal vedligeholdelse.

Cash Magnum Model 9000 Knocker honorerer det stærkt stigende krav fra hele verden om en bedøvelsespistol uden den gennemtrængende bolt.

[…]

Der er åbenbart en del ballade i Islamisk Trossamfund omkring Danmarks største halal-slagter – Mogens Nielsen i Herlufmagle, det ser ud til, at en del muslimer både her og i udlandet i længere tid har spist ikke-halal slagtet oksekød.

[…]

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at der  i stor stil foretages rituelle slagtninger af dyr uden bedøvelse hos lyssky hjemmeslagterier, hvor dyr i bunkevis lider en pinefuld død, når halsen ulovligt skæres over på dem, mens de er ved bevidsthed.

1 kommentar »

  1. hvorfor tror folk at det er forkert med en boltpistol. Når man skyder dyret med boltpistolen, eks.vis en ko, foregår det ved at man skyder den nøjagtigt i et krydspunkt, mellem øjnene og hornene, ørerne, altså i panden, så gennemtrænger bolten, pandebenet og ind i hjernestammen, straks herefter tager man et såkaldt nylonstrå og stikker det ind i indgangssåret og helt ned igennem rygsøjlen river det tilbage og man har hermed gennemrevet alle nervetrådene, derefter trækkes dyret op i hejseværket, så det hænger med hovedet nedad, og man gennemskærer så halspulsåren, hvoefter blodet fosser ud, og ikke ind dyret. dette er en human måde at slagte på. Bruger man derimod, den nye omtalte bedøvelsespistol, kan blodet nemlig ikke komme 100 % ud

    Like

    Kommentar af Ervin Peters — 18 august 2013 @ 12:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: