Hodjanernes Blog

29 juli 2013

Hedebølge i Europa

Filed under: Demografi, Europa, Frankrig — Tags: , , — Hodja @ 23:42

Charlie Hebdo: Solen bliver beskyldt for islamofobi.

Hedebølge

6 kommentarer »

 1. I utallige salmer og skriftsteder bliver solen brugt som symbol for Kristus, og det er fra den, vi i den civiliserede verden modtager vor guddommelige “oplysning”.
  Muslimerne regner halvmånen som deres allahdommelige lys. Månens lys – og specielt det lille månesegl, som de “tilbeder” – er naturligvis kun en bleg form for genskin fra det ægte lys.
  På samme måde begyndte de at afskrive Bibelens tekster i dette svage lys, hvor de ikke kunne skelne mellem de forskellige personer heri, hvorfor der kun kom noget forvrøvlet sludder ud af det. Helt galt gik det jo, da deres påståede profet begyndte at digte videre på teksterne under påberåbelse af åbenbaringer.
  Arabarbarernes oplysning sammenlignet med oplysningen i den vestlige verden er netop sammenlignelig med solens stråler og de svagt reflekterede månestråler. I solens stråler er der varme, der har indflydelse på de bestrålede (læs medmenneskelighed og empati), mens månens kolde lys viser sig at påvirke med følelseskulde og had til alle, der har det anderledes. Det er ikke bare almindeligt had. Nej, det er jihad.
  I min ungdom drømte alle om at gå tur med den udkårne i fuldmånens skin, fordi det var romantisk, og man kunne gøre ting, som ikke alle skulle se helt tydeligt. Mit syn på månen og romantikken har ændret sig en del, efter at vi er blevet besat af dens tilhængere. Den symboliserer nu det samme som hagekorset – og hvem drømmer om romantik i hagekorsets tegn?
  Endelig må det for muslimerne være krænkende, at amerikanerne har trådt på deres måne. Det er vel derfor, de træder på det amerikanske flag. De har indset, at de ikke kan gøre gengæld ved at træde på vor sol, da de i så fald ville få svedne fødder.
  Gud er stor – eller som de mener: Allah hu akbar.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 30 juli 2013 @ 02:20

  • specielt det lille månesegl, som de “tilbeder”. Er det Ikke når Månen er i aftagende og er på vej til Nymåne. ? 🙂

   Det vil også sige, at allah´s Djævledommerlige lys går ud ca hver 28´tende dag.

   Er der nogen der har prøvet at åbnefor en varm affaldssæk, jeg siger jer: Det lugter fælt. Nogle mænd kan også lide at rode i inholdet, og nogle kan ikke. Derfor sker der da voldtægter. 🙂

   Like

   Kommentar af Korsridderen. — 30 juli 2013 @ 03:48

 2. Var det Holberg, der skrev at islam forholder sig til kristendom, som månen til solen; månen skinner fordi solen lyser på den?

  Like

  Kommentar af Hans Und — 30 juli 2013 @ 03:35

 3. Det er med stor forundring at iagttage Danske politikere der må betragtes som normalt dannede også tilbeder Islams halvmåne samt støtter denne stenalder overtro med penge fra Danske skatteydere.

  Like

  Kommentar af roehakker — 30 juli 2013 @ 08:07

  • Disse rådne politikere meler kun deres egen kage, styrker deres egen ve og velfærd, så skide være med andres og landets velfærd de har fået ansvaret (Mandat) over landet, og så pisser de på os skatteydere og sutter til sig.
   De skal pakkes sammen og udskiftes, hurtigst mulig.

   Like

   Kommentar af Korsridderen. — 30 juli 2013 @ 12:33

 4. islam er ondskab og destruktiv adfærd

  Like

  Kommentar af Nielsen — 30 juli 2013 @ 12:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: