Hodjanernes Blog

4 juli 2013

Veritofobi…

Pat Condell om English Defence League – EDL:

I denne video kommer han ind på min kongstanke: Hvis civilisation og folkestyre skal have nogen fremtid, så kan man lige så godt først som sidst glemme alt om “De Kaglende Klasser”. Et universitetsstudium, en Ph.D-grad, en professortitel er nærmest synonymt med uvidenhed om virkeligheden. Ikke at man derfror er et ondt menneske, man har blot gennemgået en devolutionær proces og er gennem konstant tilpasning endt som spytslikker, øjentjener og en lakaj med kikkertsyn. Mit håb står til arbejdersklassen. Den eksisterer godt nok ikke længere, i hvert fald ikke således som de såkaldt socialistiske partier endsige “arbejderbevægelsen” forstår den, men den er ikke død. Den er blot forynget. Det tydeligste udtryk herfor ser vi hos EDL og dets leder, den uslebne Tommy Robinson. Jeg har haft den ære at dele en flok pilsnere med ham, og har genvundet min optimisme.

2 kommentarer »

  1. Den Vestlige Verden bør prise sig lykkelig over at personer som Pat Condell tør fortælle sandheden om Islam og dens påvirkning på den Etniske befolkning godt hjulpet på vej af den erklærede Elite der kritikløst forsvarer Islam og alt dens vold og kvindeundertrykkelse,Vestens Elite består af betonkommunister og selvudnævnte Socialister der sælger ud af Vestens rigtige demokrati.

    Like

    Kommentar af roehakker — 5 juli 2013 @ 09:25

  2. Hvis nu Hodja i informations tjeneste havde omtalt min bog “humanismens elendighed”, så vil vi se, at jeg her har en rationel forklaring på universitet-verdens kaglende høns og hvorfor de kagler som de gør.

    Like

    Kommentar af Kurt rosenstrøm — 5 juli 2013 @ 14:34


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: