Hodjanernes Blog

2 juli 2013

Tidsfordriv på “Tahrape Square”.

Hollandsk journalist gruppevoldtaget på “Tahrir Square” – med ca. 100.000 tilskuere.

tahrir“Det Arabiske Forår” har påny indtaget torvet i Cairo. Her samles muslimerne med jævne mellemrum for at protestere mod den til enhver tid siddende despot. At være despot i Ægypten er et utaknemmeligt job, og kræver derfor hyppig afløsning. At være demonstrant er lige så utaknemmeligt, og kræver derfor hyppig udløsning. Så når de troende samles på Tahrir-pladsen og venter på næste despot, hvad er da mere nærliggende end at fordrive tiden med lidt religiøse ritualer i henhold til Fredens Religion™…? –  I skrivende stund har hospitalerne registreret 25 massevoldtægter på pladsen, sidst altså af denne hollandske journalist. Om hvem vi blot håber, at hun er af samme aftapning som de danske, d.v.s. medlem af Journalistisk Venstreparti og derfor nyder kulturberigelsen i fulde drag.

Når den hellige handling er vel overstået og fruentimmeret kørt på hospitalet, kan man så fortsætte med det politiske. Det består i at skrige lungerne ud af halsen med diverse slogans. Vore egne medier forstår åbenbart arabisk, thi de undlader omhyggeligt at oversætte mængdens talekor – det kunne jo forstyrre billedet af  det smukke forår. Mit eget arabiske er moské nok lidt rustent, men jeg kan da forstå det meste og således indvie læserne i tankegodset. Og hvad er det så, de søde, moderate muslimer er så utilfredse med? – Jo, først og fremmest at hr. Mursi efter et helt år på posten ikke har udraderet hverken Israel eller USA. Dernæst, at han ikke har fået USA og EUSSR til at forsyne ægypterne med alle livets fornødenheder – hvilket betyder, at de fortsat er nødt til at gå på arbejde i ny og næ. Nåh, ja… gå og gå… de mener selvfølgelig køre. Men også her ligger det lidt tungt, for der er ikke mere benzin.  Der er heller ikke flere penge. Hvilket skyldes det – helt ufortåelige – faktum, at turisterne holder sig væk. Endelig er der heller ikke mere mad, hvilket ikke er helt uforståeligt, eftersom man ikke både kan passe sit arbejde og gå til massevoldtægter på Tahrir…  Men det hele løser sig jo med den næste check fra Villy – som du og jeg betaler.

8 kommentarer »

 1. Utroligt naivt, at kvinden ikke fik lært af den gamle sag med Laura Logan og de mange, mange rapporter, der har været om udbredt voldtægtskultur blandt disse postuleret “ædle revolutionære” på lige netop Tahrir-pladsen: Det svarer vel til at man som en smuk ung kvinde skulle være hjerneblæst nok til at tage alene på rygsækrejse i Indien?

  Apropos Indien, så viser disse forbryderes direkte dyriske primitivitet vel også kun, i hvilken grad man også idag bør behandle dem efter Charles James Napiers berømte barske doktriner og uden så meget postmoderne pladderhumanistisk sensitivitets-pis: Stoddere, der opfører sig sådan kan man lige så godt skyde ned for fode som de usle køtere, de tydeligvis er…

  Like

  Kommentar af Anders Peter Johnsen — 2 juli 2013 @ 10:15

 2. Multikultur berigelsen vil ingen ende tage og er snart udbredt i hele Verden,det er skønt når belæste Vestlige kvinder skal ned og rapportere og opleve virkeligheden fra arnestederne,de Muslimske lande er i dag Vestens svøbe hjulpet på vej af de intellektuelle feminister.

  Like

  Kommentar af roehakker — 2 juli 2013 @ 10:32

 3. Rolig nu !
  jamen, de “unge” på lorte Taphir papir…øh, pladsen, vil jo bare have det samme demokrati som os, det er rigtigt, det har den følelses forstyrret Zinke geStampo fra de Radigale selv udgydet i et radio program, for at belære forfatteren til ondskabens ikon Geoffrey Cain, om at han helt har misforstået det hele, fordi Zinke geStampo selv har rejst rundt i mellemøsten sikkert på statsbetalt studietur og har selv taqiyya…øh, talt med de “unge”
  Og hvis man påstår noget andet, så er man racist og Zinke geStampo vil straks belære sådanne umennesker, med sin ynglings paragraf §266b, om at den slags rigtige…øh, racistiske fakta…øh, forfølgelser og hetz af den 1,5 milliarder muhammedanske mindretals gruppe er forbudt.
  Det er virkelig vigtigt at beskytte denne udsatte 1,5 milliard muhammedanske minoritets gruppe, så de ikke føler sig krænket over, at nogle racister kritisere deres koran lov bestemt forfølgelse og udryddelse af vantro og andre ikke-muhammed underlagte umennesker. Det ville jo også forstyrre den totalt uoplyste vrangfølelses forstyrrede Zinke geStampos “elsker hele verden” udbruds glansbilled, som hetz §266b stikkeren Zinke geStampo for enhver pris ikke vil bytte med, hun ælsker simpelthen dette glansbilled!!

  Like

  Kommentar af li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 2 juli 2013 @ 11:03

 4. En besynderlig stædighed journalisterne lægger for dagen. Erfaringerne er tilsyneladende ikke til at stole på.

  Man ser det også i diverse dyreprogrammer hvor en knaldhætte bevæger sig ud i vildnisset,til bjørne og løver, kun bevæbnet med en lomme fuld godbidder og en halvanden meter lang kæp i sikker forvisning om at deres overlegne intellekt nok skal redde dem for alle farer. De ender som regel også med at blive flået i stykker.

  Like

  Kommentar af Santor — 2 juli 2013 @ 11:20

 5. Hvad er det nu den “danske” løgnerske fra DDR hedder, som også blev voldtaget på Rape Plaza?

  Anyways, måtte mange flere af MSMs glædespiger m/k opleve muhammedansk kulturberigelse på egen krop.

  Like

  Kommentar af Hans Und — 2 juli 2013 @ 15:17

  • Det er nok hende her du tænker på. Hun hedder Mona Eltahawy og er – naturligvis – ansat på das-bladet Samarbejds-Politiken. Hun fik hevet trusserne af og brækket begge arme, men var åbenbart så snerpet, at hun klemte sammen så de søøøde, små mussier ikke fik penetreret hende. – En sådan mangel på imødekommenhed og inklusion har da givetvis også indbragt hende en kammeratlig samtale på hjørnekontoret… Og når hun ikke liiige er i gang med at komme hinanden rigti’, rigti’ meget ved eller er til skideballe hos Bo Lidegaard, er hun travlt beskæftiget med at sprøjtemale det bedste hun har lært af Zenia.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 2 juli 2013 @ 15:44

   • Det kommer til mig at det var PukDamsgaard Andersen.

    Wiki opslaget er næsten for morsomt.

    Tænk sig pakierne vil ikke lade hende rejse ind i pakistan, bare fordi de mener hun er spion.

    Hertil kommer det der for anstændige mennesker ville være en ydmygelse. Nemlig at blive rost af den kommunistiske demokratibekæmper Lasse Jensen.

    fra wiki:

    “16. maj 2010 blev der på forsiden af den pakistanske avis The Nation fremsat indicier på at hun skulle være spion. Konsekvensen var at hun blev persona non grata.[2] Da hun i september måned samme år besøgte landet igen sammen med kollegaen Simi Jan og daværende udviklingsminister Søren Pind (V), vakte det således bestyrtelse, da begge journalisters tilstedeværelse var uønsket efter at de begge var blevet udvist i sommeren.[3]

    Netop sammen med Simi Jan, blev Puk Damsgård i januar 2012 hædret med Berlingske Fonds Journalistpris for “begge at brænde for deres job og rejse med åbne øjne ud i verdens konfliktzoner, hvorfra de på flotteste vis viderefører og videreudvikler fine traditioner i dansk udenrigsjournalistik.” Desuden bemærkede Lasse Jensen fra priskomitéen at de har “dækket begivenheder og udviklinger i områder, hvor både det at være journalist – og det at være kvinde – er noget af en udfordring.”[4]”

    Like

    Kommentar af Hans Und — 3 juli 2013 @ 02:51

 6. Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 juli 2013 @ 15:24


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: