Hodjanernes Blog

29 juni 2013

Snusfornuft.

Filed under: Danmark, Enhedslisten, Enkeltstående tilfælde, EUSSR, Folketinget, Marxisme — Tags: , — Skjoldungen @ 09:48

Videnskabelig sensation – Der er konstateret spirende fornuft hos et medlem af Enhedslisten!

Stine_BrixDet vakler i geledderne. For nylig kom det frem, at partiet var villig til at se bort fra et af dets helligste dogmer og tillade folket privat ejendomsret til en tandbørste. Altså vel at mærke ikke til deling, men 1 stk. pr. dansker. Som om det ikke i sig selv skulle være nok til at aflyse revolutionen, kan das-bladet Samarbejds-Politiken nu – rystet og chokeret – alarmere den skrækslagne menighed med følgende klasseforræderi:

“Enhedslisten bragte i onsdags regeringen i mindretal, da partiet sammen med Venstre, de konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti stemte imod sundhedsministerens lovforslag, som ellers ville forbyde løssalg af snus i Danmark. Enhedslistens sundhedsordfører, Stine Brix, fastslår, at partiet er ligeglad med, hvad EU måtte mene om snustobak i Danmark. »Vi mener sådan set, at det er noget, som vi her i Danmark sagtens kan beslutte selv. Det gælder både løssalg og portionssalg af snustobak. Vi kunne godt tænke os, at man må sælge og købe det i Danmark. Vi mener ikke som EU, at det skal være forbudt« […] “vi synes ikke, at man bør ændre ved lovgivningen, bare fordi en EU-kommissær siger, at vi skal klappe hælene sammen. Det handler også om at få nogle proportioner ind i, hvad det er, som EU kan tillade at blande sig i. Og vi synes godt, at man lokalt kan tage stilling til, om det skal være lovligt at købe snus eller ej«[…] “Det handler om, at Danmark er kendt for at være den velfungerende artige dreng i klassen, som altid retter ind, efter hvad EU siger. Men vi vil diskutere, hvad EU skal blande sig i eller og ikke blande sig i. Det er jo helt latterligt, at EU vil blande sig i, om det her skal være lovligt, når der er så få, der bruger det«, siger Stine Brix og fortsætter: »Danmark er en af EU-dengserne, når det kommer til at implementere EU-lovgivning, og jeg tror ikke, det er så farligt en gang imellem, at vi tænker os om og bruger vores fornuft i forhold til, hvad EU skal blande sig i«.

At en sådan opsætsighed skulle komme fra just Enhedslisten sætter hele den videnskabelige evolutionslære på prøve. Den autoriserede teori om, at anlæg til rygrad aldrig er konstateret hos bløddyrene til venstre for Pianisterne, står for fald.  Fra sædvanligvis pålidelige kilder forlyder det da også, at Kommissionen har indstillet sit igangværende arbejde med at færdiggøre direktiv Nr. 17.738.371.279 [Forbud mod birkes på rundstykker]. I stedet har EUSSR  blæst til generalmobilisering mod Danmark. I skrivende stund er der hektisk, militær aktivitet syd for grænsen – selv om den ikke er der længere…

4 kommentarer »

 1. Mogens Glistrup sagde engang om Enhedslisten:

  “For mig står Enhedslisten som beviset for, at det er skadeligt at ryge hash”.

  Moske tog han fejl!!

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 29 juni 2013 @ 10:01

 2. Det er skadelig at ryge hash, det påvirker hjernen, men det er alligevl fornuftige kommntarer fra de venstreorienterede dumrianer. Hvad rager EU os.

  Like

  Kommentar af ludvigsen — 29 juni 2013 @ 10:59

 3. Problemet med EU slænget er at de 100% for mange ansat og for meget tid til at tænke i,hvis alle disse nytteløse mennesker foretog sig noget gavnligt og produktivt ville Europa være et bedre sted at bo,Europærerne kan aldrig bo under samme tag i fred og fordragelighed,det Europærerne er enige om er den voldsomme indvandring fra ikke vestlige lande samt politikerlede og det gælder rød og blå.

  Like

  Kommentar af roehakker — 29 juni 2013 @ 12:02

 4. God blog om forbud, tobak etc: http://velvetgloveironfist.blogspot.dk/

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 juni 2013 @ 15:20


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: